EXCLUSIV Valeriu Stoica, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Valeriu Stoica: Această guvernare are o şansă pe care puţine guvernări au avut-o. Este o guvernare care timp de 4 ani nu are alegeri. Există şanse mari să performeze. Plus şansa bugetului acordat de UE, sunt fonduri uriaşe. Ar fi păcat să se irosească. Eu nu mă gândesc să le fie bine celor de la guvernare, ci nouă, cetăţenilor României.
  • Valeriu Stoica: USRPLUS are câteva avantaje indiscutabile. Le lipseşte însă ceva ca să valorifice aceste calităţi. Nu vorbesc de absenţa experienţei politice, pentru că e firesc. Cred că nu întotdeauna au suficientă putere de a construi instituţii, de a construi organizaţii.
  • Valeriu Stoica: Cei de la USR PLUS îi bat pe cei de la PNL la ambiţie, nu-i bat la experienţă. Şi când ambiţia intră în concurenţă cu experienţa, de obicei câştigă experienţa. PNL şi USR sunt în aceeaşi alianţă de guvernare şi trebuie fiecare să aibă înţelepciunea să găsească formulele de eficienţă administrativă.
179 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Valeriu Stoica, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV Valeriu Stoica, la Interviurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Sâmbătă, 17 aprilie, avocatul Valeriu Stoica, fost preşedinte al PNL şi ministru al Justiţiei, intră sub tirul întrebărilor şi curiozităţii publicistului Ion Cristoiu.

De ce s-a retras din politică în avocatură? Care trebuie să fie calităţile unui judecător? Ce are în comun cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu? Cum vede scena politică de pe margine? Ce presupune o coaliţie? Care sunt asemănările şi deosebirile dintre coaliţia CDR-PD-UDMR şi PNL-USR PLUS-UDMR? Cine a fost cel mai bun preşedinte al României? Ce proiecte de ţară ar trebui să avem în perioada următoare?

Sunt doar câteva din întrebările la care vei afla răspunsul în seara aceasta, de la ora 20.00, la Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici