Video Gândurile lui Cristoiu: Klaus Iohannis a adâncit confuzia. Miliţienii vor primi indicaţii să amendeze pe rupte

  • Ion Cristoiu: Am pariat că dl. Iohannis va da înapoi în chestiunea măsurilor de relaxare. Nu mă miră
  • Ion Cristoiu: Toate măsurile din România nu sunt decât imitaţii ieftine ale ceea ce se întâmplă în Occident
  • Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu gândeşte nici măcare de la o săptămână la alta, ci de la o oră la alta. Sunt măsuri luate pe picior
1621 afișări

Ion Cristoiu spune că răzgândirea preşedintelui Iohannis asupra declaraţiilor de miercuri arată că toate măsurile luate în România pe parcursul crizei coronavirusului nu sunt altceva decât imitaţii ieftine a ceea ce se întâmplă în Occident.

„Am pariat cu dvs că dl. Iohannis, când va ieşi la ora două, va da înapoi în chestiunea măsurilor de relaxare. Nu mă miră. Nu mai departe de joia trecută era apocaliptic şi făcea şi rima aia celebră <după sărbători vor fi înmormântări>, marţi era tot apocaliptic, pentru ca miercuri să ne anunţe nu luminiţa de la capătul tunelului, ci miile de becuri de la capătul tunelului. Nu mai era luminiţă, era deja un incendiu. Acum a revenit. Toate aceste mesaje, măsurile din România nu sunt decât imitaţii ieftine ale ceea ce se întâmplă în Occident. Şi-a dat seama că liderii din Occident trec la o anumită relaxare şi atunci a zis <hai să trecem şi noi >, măcar ipotetic, deoarece să anunţi cu o lună înainte relaxarea, cum am spus şi ieri, a fost o greşeală uriaşă deoarece începând de ieri nu a mai respectat nimeni nicio restricţie”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu afirmă că, prin declaraţiile de miercuri, preşedintele Iohannis a adâncit confuzia, mai ales în rândul forţelor de ordine, care vor primi indicaţii de la ministrul de Interne, Marcel Vela, să dea cât mai multe amenzi, şi a arătat că în România, măsurile pe perioada crizei se iau pe picior, după cum bate vântul.

„Sigur, acum a adâncit confuzia pentru că semnalul dat ieri pentru forţele de ordine a fost automat de relaxare, acum forţele de ordine, miliţienii o să primească indicaţii de la dl. Vela să amendeze pe rupte şi va ieşi ceva ca dracu, deoarece nu vor înţelege dacă ne relaxăm sau nu ne relaxăm. A fost încă o dată expresia că, de fapt, Klaus Iohannis nu gândeşte de la o săptămână la alta, nici măcar de la o zi la alta, ci de la o oră la alta. Sunt măsuri luate pe picior, în funcţie de cum bate vântul şi cum încălzeşte soarele la un anumit moment al zilei pentru ca după asta să se schimbe”, a mai spus jurnalistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici