HOROSCOP 10 august 2021. Zodiile, în pericol să fie înşelate. Cineva încearcă să le păcălească

Venus din Fecioară aderă azi la o opoziţie cu Neptun retrograd din Peşti, indiciu cum că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ar trebui să fie mai circumspecte în privinţa informaţiilor cu care intră azi în contact.

9288 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 august 2021. Zodiile, în pericol să fie înşelate. Cineva încearcă să le păcălească

Sursa foto: profimedia

Berbec 

Această zi lucrătoare s-ar putea să înceapă destul de greu; nu prea ai energie şi îţi este destul de greu să comunici cu colegii de muncă. Aşadar, s-ar putea ca progresele pe care le faci astăzi să nu fie cele pe care ţi le-ai propus. În condiţiile date, ceea ce ai putea să faci este să te concentrezi pe priorităţi, să le tai pe acelea de pe lista lucrurilor pe care le ai de făcut. De asemenea, o idee bună ar fi aceea de a cere ajutorul unor colegi mai experimentaţi, să vezi dacă nu-ţi pot vinde un pont salvator.

Taur 

Planurile de viitor şi cele de azi te solicită azi în egală măsură, dar din păcate, s-ar putea să nu dispui de timpul suficient pentru a le face pe toate la înălţime. Din acest motiv, nici nu vei reuşi să mulţumeşti pe toată lumea, lucru pe care ar trebui să ţi-l asumi pentru a te putea concentra cu succes pe cel puţin unul din aceste aspecte. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a te concentra pe angajamentele luate astăzi, pe ceea ce ţi-ai propus să faci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. E nevoie de tine acolo.

Gemeni

Ai foarte multe lucruri azi de rezolvat atât la serviciu, cât şi în plan familial. Şefii s-ar putea să aibă nevoie de tine după program sau poate că ţi-ai dori tu să faci acest lucru pentru a rezolva unele chestiuni pe care nu le-ai amâna pe mâine. Pe de altă parte, însă, ai multe lucruri de rezolvat acasă, cum ar fi treburi restante de ordin gospodăreşti ori unele subiecte de discutat urgent cu familia. Dacă eviţi tendinţa de a procrastina, vei descoperi că ai suficient timp pentru a le face pe toate, pentru a-i mulţumi pe toţi cei din jur.

Rac

Se anunţă azi rost de discuţii în contradictoriu. Nu este un moment bun pentru negocieri sau orice alte contexte sociale care aduc în prim plan diferenţe de mentalitate şi de viziune între tine şi interlocutori. De precauţie au nevoie şi nativii(ele) acestui semn pe care le aşteaptă drumuri lungi astăzi, căci s-ar putea să se confrunte cu blocaje pe drum. Iar în cazul în care eşti implicat(ă) într-un proces birocratic complex, trebuie să te asiguri că faci cercetări pe subiect, căci în caz contrar, s-ar putea să nu obţii ceea ce urmăreşti de pe urma acestor demersuri şi aşa complicate.

Leu

S-ar putea să apară azi unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul sau pe care nu aveai cum să le anticipezi. Acestea te pun în situaţia de a face sacrificii, de a tăia alte achiziţii de pe lista de cumpărături pentru a ţi le putea permite. Este important de menţionat că, în acest context, nu sunt tocmai recomandate investiţiile sau alte planuri care implică un transfer consistent de capital. S-ar putea ca rezultatul să nu fie acela la care sperai, ba chiar să te expui riscului de a încasa unele pagube pe care nu ţi le permiţi acum.

Fecioară 

Tensiunile planează astăzi deasupra relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Poate că problema o constituie o chestiune care vă afectează în egală măsură sau este vorba, mai degrabă, despre nişte comportamente care nu-i convin celuilalt. În orice caz, ambele situaţii necesită comunicare şi disponibilitate de a face compromisuri. În caz contrar, există riscul ca acest probleme să se adâncească şi să răsară la suprafaţă atunci când trebuie să vă ocupaţi cu ceva foarte urgent, care necesită să aveţi o strategie comună. Aşadar, propune să purtaţi un dialog şi să vedeţi ce ar fi de făcut pe viitor.

Balanţă

Se arată o zi stresantă şi solicitantă la orizont, pe plan profesional. De vină s-ar putea să fie şi dispoziţia în care te afli, denaturată de faptul că au apărut unele supărări în plan personal. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de frustrări cu care te-ai ales la locul de muncă şi peste care nu poţi trece prea uşor. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai numai de pierdut dacă persişti prea mult în această stare şi nu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Satisfacţia sarcinilor îndeplinite îţi va da un alt suflu, mai bun.

Scorpion 

Planurile de viitor şi activităţile pe care le ai în program astăzi s-ar putea să intre în conflict unele cu celelalte, căci solicită din partea ta aceeaşi implicare, acelaşi nivel de timp şi efort. Sau poate că ţi-ai programat unele activităţi cu prietenii şi ai uitat de faptul că le-ai promis şi partenerului de viaţă şi/ sau copiilor că veţi face ceva împreună azi după orele de serviciu. Încearcă să te concentrezi doar pe unul din aceste domenii (mai exact pe proiecte şi prieteni), mai ales dacă le-ai neglijat în ultima vreme şi este vorba de oportunităţi care apar greu.

Săgetător

Viaţa de familie şi cea de carieră te solicită azi în egală măsură, ba chiar în acelaşi timp. Este de înţeles că nu poţi fi în două locuri în acelaşi timp, dar poţi să te organizezi mai bine, astfel încât să ai timp de toate. Pe de altă parte, acest lucru implică să nu stai peste program la locul de muncă ori să te gândeşti la treburile de acasă în timp ce eşti la serviciu. Nu este imposibil să faci acest lucru, dar necesită puţină determinare şi o înţelegere a faptului că doar aşa reuşeşti să le faci pe toate.

Capricorn 

Discuţiile cu ceilalţi pot deveni contradictorii foarte uşor dacă dai dovadă de lipsă de flexibilitate în gândire. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie suficient să afişezi tu o disponibilitate de a vedea lucrurile din perspectiva celorlalţi. Aşadar, este foarte important să analizezi cu grijă contextul înainte de a lansa unele teorii sau puncte de vedere care ar putea intra în contradicţie cu cele pe care le vehiculează cei din jurul tău. Trebuie să te concentrezi pe punctele comune, care v-ar putea ajuta să ajungeţi la un compromis, la un teren de mijloc pe care să construiţi împreună.

Vărsător 

Se anunţă o zi stresantă din punct de vedere financiar. Ai tot felul de urgenţe economice care nu pot fi lăsate pe o altă zi, care pun presiune destul de mare pe buget. În acelaşi timp, nici nu ai prea vrea să apelezi la economii sau la ajutorul altor persoane, ceea ce te pune într-o poziţie destul de dificilă. Într-un final, lucrurile se vor rezolva, dar caută să vezi cum s-a întâmplat de ai ajuns în această situaţie. Se prea poate ca vina să aparţină faptului că nu te-ai organizat la timp, că nu ai ţinut o evidenţă mai clară.

Peşti

Se pot încinge foarte uşor spiritele azi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate că este din vina personalităţilor voastre diferite ori a faptului că aveţi viziuni diametral opuse în privinţa unor chestiuni de pe agenda comună. Oricare ar fi situaţia, este cert că nu te ajută deloc dacă te concentrezi doar pe diferenţele dintre voi şi nu încerci să vezi în ce manieră sunteţi compatibili. În fond, dacă există unele probleme care vă afectează pe toţi, tot doar împreună puteţi să le rezolvaţi, astfel încât să nu vă mai întâlniţi pe viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici