HOROSCOP 19 IUNIE 2020: Zodiile de Aer sunt mai descurcăreţe ca oricând. Cum va decurge ziua pentru ceilalţi nativi

Luna intră azi în Gemeni, de unde trimite un trigon armonios lui Saturn retrograd din Vărsător şi unde face diseară o conjuncţie cu Venus retrogradă.

23041 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 IUNIE 2020: Zodiile de Aer sunt mai descurcăreţe ca oricând. Cum va decurge ziua pentru ceilalţi nativi
Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt mai descurcăreţe ca oricând şi reuşesc să treacă peste lipsuri sau probleme cu ajutorul isteţimii lor caracteristice.
 
HOROSCOP 19 IUNIE BERBEC
 
Eşti într-o formă foarte bună astăzi, dar faptul că eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) este cel mai mare atuu al tău, fără nicio îndoială. Astrele te fac azi să te intersectezi cu diverse oportunităţi de a corija relaţii sau proiecte mai vechi care au luat-o pe o pantă descendentă. S-ar putea arăta, de asemenea, ocazii să legi colaborări şi prietenii noi, dar şi să lucrezi la conceperea unor noi planuri de viitor. În orice caz, cert este că interacţiunile cu ceilalţi îţi aduc tot felul de beneficii, care mai de care mai valoroase. Trebuie doar să te foloseşti de ocaziile apărute.
 
HOROSCOP 19 IUNIE TAUR  
 
În cazul tău, vinerea aceasta ar putea aduce încununarea unor eforturi depuse în ultima perioadă în plan profesional. S-ar putea să fie vorba despre finalizarea unui proiect dificil sau de invitaţia de a te alătura unuia pe cale să înceapă. Oricare ar fi scenariul, perspectivele finanziare pe care le ai sunt mai bune decât te-ai aşteptat. Dacă te numeri printre norocoşii(oasele) semnului, recompensele ar putea veni chiar astăzi, iar dacă nu, va trebui să mai aştepţi o vreme. Nu îţi faci griji, este vorba de puţin timp în comparaţie cu cel pe care l-ai petrecut muncind ca să ajungi aici.
 
HOROSCOP 19 IUNIE GEMENI  
 
Luna ajunge astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că începutul weekend-ului te găseşte într-o dispoziţie numai bună de petrecut. Nu ştim care sunt planurile tale pentru acest sfârşit de săptămână, dar cert este că ţi-ar prinde bine o plimbare prin natură şi/ sau departe de agitaţia oraşului. Poate că un city break peste hotare este greu realizabil în acest moment, dar la fel te mult te-ai distra şi dacă ai face o mică excursie. Ia în calcul perspectiva unei vizite la socrii ori alte rude sau apropiaţi care locuiesc la o distanţă ceva mai mare de localitatea ta.
 
HOROSCOP 19 IUNIE RAC  
 
Indiferent dacă ţi-ai făcut planuri pentru acest weekend sau încă aştepţi să vezi ce se decid prietenii să facă, cert este că ar trebui să îţi dedici o bună parte a timpului liber de azi odihnei. Ai trecut printr-o săptămână grea, care a implicat efort fizic şi/ sau concentrare susţinută, iar zilele trecute şi-au lăsat amprenta destul de puternic asupra ta. Prin urmare, eşti pe deplin îndreptăţit(ă) să leneveşti, să te bucuri de timpul liber fără a trage de tine prea tare. În caz contrar, există riscul să nu dispui de energia necesară pentru a te ţine de toate angajamentele.
 
HOROSCOP 19 IUNIE LEU 
 
Aceasta este o zi perfectă pentru a sta de vorbă cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri cu privire la noi planuri de viitor şi proiecte pe termen lung. Rumegi de ceva vreme nişte idei şi eşti tare entuziasmat(ă) în raport cu ele. Astrele îţi oferă azi prilejul să le faci cunoscute, să ceri feedback pe seama lor şi să le îmbunătăţeşti prin intermediul unor conversaţii cu cei în care ai încredere. În cazul altor nativi(e), vinerea ar putea aduce oportunitatea de a cunoaşte oameni noi, care le împărtăşesc viziunile şi idealurile. Nu-i de mirare că vă împrieteniţi instant.
 
HOROSCOP 19 IUNIE FECIOARĂ  
 
Cu toate că este vineri, eşti extrem de activ(ă) şi dai un randament nesperat de bun la serviciu. Iată aşadar oportunitatea perfectă să începi weekend-ul într-o notă pozitivă, cu toate activităţile săptămânii duse la bun sfârşit. Profită de contextul astral al zilei pentru a-ţi finaliza treburile pe azi, dar şi pentru a te ocupa de cele pentru care nu ai reuşit să îţi faci timp zilele trecute. Nu subestima însă efectul lor asupra rezervelor de energie pe care le mai ai. Caută deci să îţi faci timp şi pentru odihnă, fie că vorbim de pauze la muncă sau somn dup-amiază.
 
HOROSOCOP 19 IUNIE BALANŢĂ  
 
Starea ta de spirit de astăzi prefigurează un weekend de pomină. Eşti tonic(ă) şi jucăuş(ă), semn că perspectiva sfârşitului de săptămână te-a revigorat. În plus, nu îţi lipseşte nici spontaneitatea, ceea ce înseamnă că fie vii tu cu idei de petrecere a timpului liber, fie te laşi pe mâna persoanei iubite şi/ sau a copiilor. Indiferent de gradul tău de implicare în conceperea programului de weekend, cert este că oricum te vei distra pe cinste. Dacă ne permiţi o recomandare, ţi-am sugera să optezi pentru activităţi în aer liber, undeva departe de agitaţia oraşului şi cât mai aproape de natură.
 
HOROSCOP 19 IUNIE SCORPION 
 
Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri de astăzi, timpul nu este pierdut să organizezi ad hoc ceva pentru tine şi cei dragi. În cazul în care staţi la curte, aţi putea lua prânzul în curte. Sau poate optaţi pentru un picnic, dacă ţine vremea cu voi. În orice caz, ţi-ar prinde bine să petreci mai mult timp cu membrii familiei. Cu toţii aţi avut parte de o săptămână grea, care şi-a lăsat destul de puternic amprenta pe dispoziţia voastră generală şi pe rezervele de energie de care mai dispuneţi astăzi. Aşadar, nu e indicat să tragi prea tare de tine.
 
HOROSCOP 19 IUNIE SĂGETĂTOR  
 
La orizont, te aşteaptă o zi perfectă pentru orice tip de activitate, profesională sau de timp liber, care implică să interacţionezi cu ceilalţi. Dacă ai programate pe astăzi negocieri, întrevederi de afaceri, pitch-uri, audienţe sau chiar interviuri de angajare, nu îţi va fi deloc greu să conduci discuţiile într-o direcţie favorabilă ţie. Ştii când e cazul să asculţi şi când să iei cuvântul, ceea ce te va ajuta să speculezi nişte momente-cheie din cadrul conversaţiilor. Iar dacă nu ai reuşit să atingi unele subiecte importante dar sensibile în discuţiile cu partenerul de săptămâna aceasta, le poţi pune acum pe tapet.
 
HOROSCOP 19 IUNIE CAPRICORN 
 
Prima zi din weekend vine la pachet cu oportunitatea de a te ocupa de activităţi extraprofesionale aducătoare de venituri suplimentare. Peste săptămână, te-ai ocupat de treburile de la serviciu şi de unele îndatoriri gospodăreşti, iar azi dispui de ceva mai mult timp liber, pe care îl poţi dedica unor comisioane sau mici proiecte pe lângă serviciu. Şi dacă ne luăm după astre, nu vei rămâne nerăsplătit(ă) pentru eforturile depuse. Mai exact, s-ar putea să te alegi chiar astăzi cu nişte profituri. Indiferent dacă le utilizezi pentru a finanţa planuri de weekend sau le pui la ciorap, îţi vor prinde bine.
 
HOROSCOP 19 IUNIE VĂRSĂTOR  
 
Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de multă bună dispoziţie. Abia aşteptat o zi ca astăzi, în care dispui de mai mult timp pentru hobby-urile tale, pentru preocupările care nu au nicio legătură cu munca. Nu ar fi rău să le împărtăşeşti câte ceva şi partenerului şi/sau copiilor despre pasiunile tale, mai ales dacă vorbim de unele nou descoperite. S-ar putea să stârnească interesul şi să îşi dorească să ia parte la ele în vreun fel sau altul. În felul acesta, aţi reuşi să petreceţi timp de calitate împreună într-o atmosferă veselă şi extrem de antrenantă.
 
HOROSCOP 19 IUNIE PEŞTI 
 
Nu prea eşti în forma necesară de a ieşi la terase şi de a sta în oraş ore întregi. Te numeri printre nativii(ele) care se resimt destul de tare după zilele trecute şi care au nevoie de ceva mai mult timp pentru odihnă. Nu este o pierdere de vreme şi o risipă de weekend dacă astăzi alegi mai degrabă să te uiţi la un film cu familia ori să citeşti pe canapea în sufragerie. Ai nevoie şi de astfel de momente de respiro, mai ales că trecem printr-o perioadă de reacomodare cu un ritm cât de cât normal de viaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici