HOROSCOP 6 MAI 2020: Probleme în cuplu şi de ordin financiar pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 6 MAI. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) rămân şi în această dimineaţă favoritele astrelor mulţumită trigonului armonios pe care îl lansează Luna din Balanţă lui Marte din Vărsător. Balanţele şi celelalte semne Cardinale (Berbec, Rac şi Capricorn) pot avea însă de pătimit de pe urma careurilor tensionate pe care tot ea le trimite lui Pluto retrograd şi Jupiter din Capricorn.

26565 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 MAI 2020: Probleme în cuplu şi de ordin financiar pentru zodiile Fixe

HOROSCOP 6 MAI 2020

Dup-amiază, Luna ajunge în Scorpion, de unde creează probleme în cuplu şi de ordin financiar zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) din cauza careului cu Saturn din Vărsător şi a opoziţiei cu Uranus din Taur.

HOROSCOP 6 MAI BERBEC

Raportul de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri ori superiori este dezechilibrat, dar norocul face că aveţi obiective similare, că vă adună totuşi un ţel comun pentru care eşti dispus(ă) să mai laşi de la tine şi să întinzi pipa păcii. Dar anxietăţile legate de viitor, de evoluţia proiectelor comune şi deficienţele de încredere dintre voi ar putea fi prea puternice pentru ca acest armistiţiu destul de fragil să se poată dezvolta. Problema pleacă până la urmă de la fisuri în relaţia voastră care există de ceva vreme şi care v-au destabilizat destul de mult.

HOROSCOP 6 MAI TAUR

Mijlocul de săptămână este unul dificil la locul de muncă. Îţi sunt puse la încercare răbdarea, experienţa de lucru, dar şi priceperea de a naviga cu succes o serie de evenimente independente de voinţa ta, care se datorează unor factori obiectivi. Vestea bună este că ai spor în ce îţi propui şi că nu te laşi uşor. Pe de altă parte, s-ar putea să fie alte lucruri care îţi pun capac. Persoanele de la care te aşteptai la ajutor şi înţelegere te încurcă şi mai tare ori te împiedică deliberat să îţi atinge obiectivele. Bazează-te doar pe forţele tale proprii.

HOROSCOP 6 MAI GEMENI

În prima parte a zilei, te preocupă sarcini de lucru care te intrigă şi îţi stimulează creativitatea, iar satisfacţiile nu întârzie să apară. Este important să îţi dozezi însă eforturile, să nu te epuizezi în exerciţiul funcţiunii ca o lumânare care se arde la ambele capete. În caz contrar, s-ar putea să resimţi efectele efortului pe toate planurile; nu te mai poţi concentra la alte activităţi sau te alegi cu supărări pe plan medical, ceea ce îţi va face destul de dificilă menţinerea unui ritm constant în restul săptămânii. Încearcă să menţii un echilibru, să nu tragi excesiv de tine.

HOROSCOP 6 MAI RAC

O chestiune domestică ori locativă complexă scoate la iveală incompatibilităţi serioase de viziune între tine şi partenerul de viaţă. Nu îţi face însă griji, veţi ajunge cumva la un consens şi implicit la o rezolvare, dar pe de altă parte, s-ar putea să nu te împaci prea uşor cu revelaţia că tu şi cel drag nu sunteţi chiar pe aceeaşi lungime de undă. Ajungi astfel să îţi pui întrebări despre voi, unele legitime, altele îndepărtate de realitate. Important este să conştientizezi la timp că răspunsul nu-l poţi găsi singur(ă), că ai nevoie să dialoghezi cu persoana iubită pe această temă.

HOROSCOP 6 MAI LEU

În plan profesional, comunici eficient cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, dar se întâmplă ceva când vine timpul să implementaţi ideile despre care aţi vorbit. Ori poate nu eşti suficient de deschis(ă) să pui întrebări şi să ceri lămuriri suplimentare cu privire la modul în care ai putea să transpui în practică viziunile la care aţi ajuns. Nu este de mirare aşadar că se prelungeşte astăzi timpul pe care îl dedici muncii, fapt care nu îţi mai permite să te achiţi de îndatoriri casnice şi familiei. Iar cât priveşte reacţia partenerului la neglijare, ea nu va fi prea înţelegătoare.

HOROSCOP 6 MAI FECIOARĂ

Faci astăzi o serie de investiţii în diverse lucruri care îţi aduc satisfacţii personale şi/ sau care îi fac pe cei dragi fericiţi. Te impulsionează în această direcţie nişte suplimente la buget primite astăzi sau cândva săptămâna aceasta ori te gândeşti că te poţi deda unor răsfăţuri mici, de vreme ce marile investiţii se duc tot în lucruri de care este cu adevărat nevoie. S-ar putea însă ca cei dragi să nu fie de acord cu tine, să se fi supărat că ai luat decizii pe ascuns. Poate nu ar fi rău să îi consulţi şi pe ei data viitoare.

HOROSCOP 6 MAI BALANŢĂ

Unde iubirea e mare şi certurile sunt mari. Afli pe propria piele astăzi cât adevăr zace în zicala aceasta când din interacţiunile tale cu persoana iubită ies azi scântei, în sensul bun, dar şi mai puţin bun. Important este să nu se persiste în această situaţie, să nu se cronicizeze starea aceasta de dezechilibru. Posesivitatea şi gelozia îşi pot face foarte uşor loc într-o atmosferă ca aceasta, iar când vine vorba să le alungi, vei întâmpina dificultăţi. Comunică deschis, spune-ţi păsul, cere să îţi fie respectată libertatea personală, dar şi bugetul pe care îl alegi să îl păstrezi pentru tine.

HOROSCOP 6 MAI SCORPION

În raport cu cei dragi, nu este nevoie să foloseşti prea multe cuvinte astăzi pentru a te face înţeles(asă). Pe alte planuri însă, dacă nu oferi explicaţii şi nu soliciţi lămuriri, s-ar putea lăsa cu unele confuzii cât casa. Iar ele, la rândul lor, ca într-un joc de domino, vor duce la vorbe şi decizii pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu. Este foarte uşor astăzi ca sectorul familial, în care te simţi bine, să se molipsească de starea de tensiune dintre tine şi partener. Echilibrul în planul domestic este destul de fragil şi trbuie să-l consolidezi.

HOROSCOP 6 MAI SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi bună pentru ca tu şi partenerul de afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii să dezbateţi idei, să vă împărtăşiţi unul altuia viziunile cu privire la proiectele pe care le dezvoltaţi sau urmează să le implementaţi împreună. Nu îi permite însă entuziasmului să te ducă prea departe. Nu este încă momentul să faci investiţii, iar astrele îţi vor arăta acest lucru pe dup-amiază, când constaţi că mai sunt aspecte practice de pus la punct înainte să îţi pui la bătaie economiile. Contextul este însă neclar şi schimbător, iar orice angajament de durată nu este cel mai indicat acum.

HOROSCOP 6 MAI CAPRICORN

În prezent, te bucuri de o situaţie materială bună, care nu ar trebui să îţi dea de gândit că vei avea de suferit pe viitor de pe urma unor incertitudini pe acest plan. Dar înainte de vremurile pe care le trăim acum, lucrurile stătea altfel şi dădeau semne că se îndreaptă într-o altă direcţie. Se pare aşadar că nu te-ai acomodat prea bine la situaţia actuală, că ai rămas cu gândul la perspectivele de atunci. Caută să dai dovadă de mai multă flexibilitate, mai ales dacă vezi că veniturile tale actuale nu îţi pot susţine pe termen lung obiceiurile financiare.

HOROSCOP 6 MAI VĂRSĂTOR

Pendulezi astăzi între o stare de spirit bună şi alta mai puţin bună, iar un astfel de comportament nu îţi este familar ţie, darămite celor de lângă tine. Această atitudine nu lasă impresia unei persoane pe care se poate conta, la locul de muncă sau acasă. Nu ar trebui să te mire aşadar că atmosfera este uşor tensionată pe ambele planuri, că nu este nevoie de scântei prea mari pentru a se stârni conflicte mistuitoare. În momente ca acestea, ia-ţi câteva clipe de răgaz şi gândeşte-te ce te face să oscilezi în dispoziţie. Te-ar putea ajuta să vorbeşti despre asta.

HOROSCOP 6 MAI PEŞTI

La suprafaţă pare că eşti bine, deşi nu eşti prea vorbăreţ(aţă) şi preferi să păstrezi unele lucruri pentru tine, dar înlăuntrul tău, te temi de ce îţi va aduce ziua de mâine şi de modul în care vor evolua anumite relaţii sau proiecte care păreau de perspectivă înainte să intervină această situaţie nefericită. Păstrarea aparenţelor îţi epuizează multă energia, iar fără să-ţi dai seama la timp, poţi ajunge să porneşti dezbateri din nimic, să te contrezi cu cineva pe o temă care altfel nu ţi-ar fi stârnit interesul. Este clar că nu e vorba de altceva decât de tensiune interioară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici