Ieşi pe plus. Programează online vizita în Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare şi câştigi timp

603 afişări
Imaginea articolului Ieşi pe plus. Programează online vizita în Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare şi câştigi timp

Ieşi pe plus. Programeaza online vizita în Centrele de relatii cu clientii CEZ şi câştigi timp

Timpul de aşteptare la ghişeu nu este tocmai o experienţă plăcută şi poate deveni chiar frustrant. Încercăm zi de zi să apelăm la soluţii moderne pentru a elimina sau reduce la minim timpul pierdut la cozi, iar digitalizarea este un instrument important. Programăm în avans totul de la o masă la un restaurant, la o vizită la muzeu, până la o consultaţie la medic. Facem totul pentru a economisi timp, cea mai importantă resursă pe care o avem.

Când vine vorba de soluţionarea unei situaţii legate de furnizorul de energie, astfel încât să ieşi pe plus cu timpul tău, lucruri nu au cum să stea altfel.

Programarea online a vizitelor la Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vânzare este soluţia prin care se elimină timpul de aşteptare la cozi.

Cum faci o programare online?

Procesul este unul simplu şi intuitiv

1. Accesează website-ul CEZ Vânzare şi solicită o rezervare - https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/

 

2. Selectează cel mai apropiat Centru de Relaţii cu Cilenţii CEZ Vânzare, completează datele personale, alege data şi ora programării. Vei primi "codul de rezervare" pentru a-l utiliza în momentul în care ajungi în locaţia selectată.

 

3. Mergi cu 15 minute înainte de ora programată pentru a confirma rezervarea. Introdu codul de rezervare la terminalul de bonuri şi vei fi preluat de un specialist CEZ Vânzare.

De ce să aleg rezervarea online?

Folosind opţiunea de programare online a vizitelor în Centrele de Relaţii cu Clienţii CEZ Vânzare, economiseşti timp preţios. Îţi alegi singur data şi ora vizitei având un control mai mare asupra timpului tău. În plus, completând în formularul de programare serviciul pe care îl doreşti, vei fi direcţionat direct la specialistul CEZ Vânzare care te poate ajuta în soluţionare solicitării tale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici