Jocurile Olimpice 2020. Calificări ratate pentru Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea, în semifinalele la 200 m spate şi 100 m liber

  • Înotătorul român Robert Glinţă a ratat miercuri calificarea în finala probei de 200 metri spate.
  • Sportivul a fost cronometrat cu timpul de 1.59.18, cu mai mult de o secundă mai slab decât cel mai bun rezultat al său.
  • Bianca Andreea Costea nu a reuşit nici ea să se califice la 100 m liber.
174 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice 2020. Calificări ratate pentru Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea, în semifinalele la 200 m spate şi 100 m liber

FOTO: Instagram @robglinta

Robert Glinţă a evoluat în prima serie, în care a terminat pe locul 3. După cele 4 serii, Glinţă a terminat pe locul 26, pentru calificare având nevoie de o clasare în primii 16.

Tot în calificări a evoluat şi Bianca Andreea Costea, ea fiind cronometrată cu timpul de 56.35 secunde, care a clasat-o la general pe locul 35.

Miercuri dimineaţă, canotoarele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus prima medalie de aur pentru România. Iar după aurul fetelor a urmat argintul băieţilor, totul în decurs de o oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici