VIDEO Jocurile Olimpice: România obţine prima victorie în turneul de fotbal de la Tokyo

Echipa olimpică de fotbal a Românieia reuşit joi să obţină o primă victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, învingând în primul meci al fazei grupelor reprezentativa similară a Hondurasului, cu scorul de 1-0, după un autogol marcat pe finalul primei reprize.

742 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jocurile Olimpice: România obţine prima victorie în turneul de fotbal de la Tokyo

Jocurile Olimpice: România obţine prima victorie în turneul de fotbal de la Tokyo

S-a jucat pe contre în primele 10 minute, cu câte două ocazii la fiecare poartă.

Cea mai mare ocazie a fotbaliştilor din Honduras s-a petrecut în minutul 39, când intervenţia lui Ghiţă a scăpat România de un gol ca şi făcut, după ce Benguche a driblat tot, inclusiv pe Aioani, fiind oprit înainte de a şuta.

România a deschis scorul în primul minut suplimentar de joc, printr-un autogol. Ciobanu a executat un corner, la capătul căruia fundaşul hondurian Elvin Oliva a respins cu capul în proprie poartă.

Repriza a doua nu a înregistrat faze de poartă cu adevărat potenţial de gol, şuturile ce au prins cadrul porţii, de fiecare parte, fiind uşor reţinute de goalkeeperi.

La 57 de ani de la ultima prezenţă la un turneu olimpic, România revine cu o victorie la limită, cu 1-0, chiar dacă neconcludentă, în condiţiile în care statistic, hondurienii au avut mai multe ocazii de poartă.

România joacă al doilea meci la Jocurile Olimpice duminică, în compania Coreei de Sud.


Echipe de start:

România: Aioani - Ghiţă, Marin, Paşcanu - Raţiu (Grigore 75), Ciobanu (Băluţă 68), Dulca, Ştefan (Boboc 46) - Dobre, Ganea (Sîntean 68), Gheorghe (Sefer 55)
Rezerve neutilizate: Popa, Băluţă, Florescu

Honduras: Guity - Casildo, Maldonado, Garcia, Decas - Pineda, Alvarez, Rivas, Rodriguez - Martinez, Benguche


Clasamentul Grupei B:
1. România 3p
2. Noua Zeelandă 3p
3. Honduras 0p
4. Coreea de Sud 0p

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici