VIDEO David Popovici, după performanţa de la Jocurile Olimpice 2020: „Îmi place să spun că sunt al patrulea cel mai bun din lume”

  • Tânărul înotător român David Popovici a obţinut marţi dimineaţă locul 4 în finala probei olimpice de nataţie de 200 m liber.
  • David Popovici şi-a depăşit recordul personal şi recordul mondial de juniori, cu 56 de sutimi de secundă.
  • Sportivul a fost depăşit cu doar 2 sutimi de secundă de concurentul clasat pe locul 3.
526 afișări
Imaginea articolului VIDEO David Popovici, după performanţa de la Jocurile Olimpice 2020: „Îmi place să spun că sunt al patrulea cel mai bun din lume”

Într-un scurt interviu acordat pentru TVR1 după finală, David Popovici s-a arătat foarte mulţumit de performanţa sa, declarând: „Îmi place să spun că sunt al patrulea cel mai bun din lume. Am îndrăznit să visez la o medalie, dar nu acesta a fost scopul. Primul gând cu care am venit aici a fost să dau cât de tare pot eu. Mi-am depăşit cu mult recordul personal şi n-aş putea să fiu mai satisfăcut. Faptul că am fost la 2 sutimi de medalie îmi arată cât de strălucitor e viitorul.”

Întrebat dacă s-a distrat, Popovici a mai spus: „Da, a fost foarte frumos. Înotam, vedeam fotografii, vedeam tribuna, vedeam mâini ridicate. Ştiam că acasă se uită toată lumea, toată România. Vă mulţumesc că v-aţi trezit. Pentru mine înseamnă mult.”

În finalul interviului, când reporterul TVR i-a urat succes în proba de 100 m liber, cea în care deţine cel mai bun timp al sezonului mondial, românul a spus doat atât: „O să fie bine”.

Popovici a postat după aceea un mesaj pe Facebook în care a scris: „Vă mulţumesc pentru energia pozitivă şi toate gândurile bune pe care le simt de aici, din Tokyo. Sunt mândru ca sunt român!”

VEZI AICI VIDEO Jocurile Olimpice. Fenomenalul David Popovici a terminat pe locul 4 finala de 200 m liber. La două sutimi de podium

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici