VIDEO Larisa Iordache, accidentată la gleznă, e gata să lupte pentru medalie la Jocurile Olimpice

  • Larisa Iordache a transmis, joi, că este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul: o medalie olimpică.
  • „Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache din Satul Olimpic.
  • Gimnasta, care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean, este accidentată la gleznă.
805 afișări
Imaginea articolului VIDEO Larisa Iordache, accidentată la gleznă, e gata să lupte pentru medalie la Jocurile Olimpice

FOTO: Larisa Iordache

Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa Iordache, care poarta o gheată de protecţie, a spus că este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul, respectiv o medalie olimpică.

„Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, din Satul Olimpic, potrivit postării pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

FRG aduce mulţumiri echipei de medici formate din dr. Diana Torje (COSR), dr.Dan Tănase (COSR), dr. Vasile Oşean (FR Canotaj), precum şi kinetoterapeuţilor Mircea Nuţescu (FR Baschet) şi Iustin Răduţiu (COSR).

Gimnasta Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la Ariake Gymnastics Center. Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului şi a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici