17 tineri cercetaţi după ce au fost prinşi cu droguri pe litoral, de 1 Mai

Un număr de 17 tineri, majoritatea studenţi, sunt cercetaţi penal de către poliţiştii constănţeni, după ce au fost prinşi în flagrant, în perioada minivacanţei de 1 Mai, în timp ce aveau asupra lor droguri de risc.

158 afișări
Imaginea articolului 17  tineri cercetaţi după ce au fost prinşi cu droguri pe litoral, de 1 Mai

17 tineri cercetaţi după ce au fost prinşi cu droguri pe litoral, de 1 Mai (Imagine: www.thesun.co.uk)

Şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa, subcomisarul Aurelian Pavel, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în perioada Paştelui şi a minivacanţei de 1 Mai nu mai puţin de 17 tineri, consumatori şi traficanţi de droguri, majoritatea acestora fiind studenţi, au fost prinşi de către poliţişti în staţiunile de pe litoral având asupra lor diferite cantităţi de stupefiante.

Astfel, au fost confiscate de la aceştia 20 de grame de haşiş, 40 de comprimate de extasy, şase grame de canabis, trei grame de cocaină, plus o mie de lei şi 260 de euro, bani proveniţi din comercializarea stupefiantelor. Potrivit subcomisarului Aurelian Pavel, cele mai multe cazuri au fost depistate în zona cluburilor de noapte din staţiunea Mamaia.

Printre traficanţii prinşi de oamenii legii s-au numărat şi doi DJ - un tânăr în vârstă de 33 de ani din Târgu Neamţ şi un cetăţean italian de 35 de ani. Cătălin Elvis Mironeasă, cunoscut sub numele de DJ Ball, a încercat să-i vândă unui poliţist sub acoperire 10 grame de haşiş, pentru 200 de euro. El s-a ales cu un dosar penal pentru trafic de droguri şi riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 şi 15 ani.

De asemenea, într-un alt club din Mamaia a fost prins şi cetăţeanul italian Rosario Luca Internulo, cunoscut drept DJ Internulo, în timp ce avea asupra sa trei grame de cocaină, pentru consum propriu. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru consum de droguri şi este pasibil de o pedeapsă de la doi la cinci ani de închisoare.

Şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa a declarat că zece dintre tinerii prinşi cu droguri sunt studenţi în Bucureşti, nouă dintre ei la Facultatea de Medicină a Universităţii “Spiru Haret”, iar o tânără studiază la Universitatea Româno-Americană.

El a mai precizat că numărul celor prinşi cu droguri a fost aproape dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici