Anchetatorii extind căutările în cazul Elodiei Ghinescu

Anchetatorii vor extinde, joi, căutările avocatei Elodia Ghinescu, dispărută din 30 august, şi în lacurile şi canalele din judeţul Braşov, după ce operaţiunile de reperare a trupului femeii în apele lacurilor Vidraru şi Pecineagul, din judeţul Argeş, s-au soldat cu rezultate negative.

1 afișare
Imaginea articolului Anchetatorii extind căutările în cazul Elodiei Ghinescu

Anchetatorii extind căutările în cazul Elodiei Ghinescu

Şi căutările făcute de poliţişti şi jandarmi în văile şi râpele din Argeş, de la Vidraru şi până la Piscu Negru, s-au soldat fără rezultate.

Procurorii susţin că operaţiunile vor continua joi în Braşov, dar nu este exclus ca acţiunile de scotocire a lacurilor din nordul judeţului Argeş şi la acumulările cu apă din judeţul Covasna să fie reluate în orice moment.

"Indiciile noastre arată faptul că poliţistul Cristian Cioacă şi-a omorât soţia. Căutam trupul Elodiei sau bucăţi din corpul acesteia, căutăm cuţitul şi geamantanul care au dispărut din aparamentul celor doi soţi din Braşov, avem mai multe piste de căutare pe care deocamdată nu pot să le dezvălui şi sunt sigur că o să găsim probele care să-l incrimineze", a declarat procurorul Marius Iacob, şeful Secţiei de Urmăriri Penale şi Criminalistică de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, coordonatorul acţiunilor de căutare.

Scafandrii au întrerupt, miercuri seară, după cinci ore de căutări, din cauza întunericului, căutările avocatei Elodia Ghinescu în apele lacului Vidraru, până la ora actuală rezultatele fiind negative.

Un număr de şase scafandri grupaţi în două echipe au început, miercuri după-amiază, căutările avocatei Elodia Ghinescu şi în apele lacului Vidraru, anchetatorii având indicii că bucăţi din trupul femeii sau chiar trupul femeii ar fi fost aruncate în acest lac. Din cauza frigului, a ploii puternice şi a curenţilor mari ai apei, scafandrii au aşteptat patru ore ca să înceapă scufundările, în condiţiile în care pot coborî maximum 20 de metri, iar vizibilitatea era redusă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici