Avocat: Relaţia Mocanu-Trancă, neconfirmată de martorii audiaţi

Avocatul Andreei Mocanu a declarat, la finalul audierilor de marţi din procesul în care Răzvan Trancă este acuzat de viol şi tentativă de omor, că din declaraţiile martorilor nu reiese că a existat o relaţie între clienta sa şi medicul Trancă.

5 afișări
Imaginea articolului Avocat: Relaţia Mocanu-Trancă, neconfirmată de martorii audiaţi

Avocat: Relaţia Mocanu-Trancă, neconfirmată de martorii audiaţi

Instanţa Tribunalului Bucureşti a audiat, marţi, în şedinţă secretă, alţi martori în legătură cu incidentul în urma căruia Andreea Mocanu ar fi fost aruncată de la balconul doctorului Răzvan Trancă.

Avocatul Andreei Mocanu, Ilie Iordăchescu, a declarat că în urma audierii martorilor de la acest termen nu reiese că a existat vreo relaţie între clienta sa şi medicul Trancă.

"Au fost audiaţi mai mulţi martori din acte, care au relatat împrejurările în care s-a produs evenimentul. Printre acestea a fost audiat şi asistentul doctorului Trancă, care a relatat o serie de aspecte pe care le-a perceput dânsul personal, însă nu cunoaşte de existenţa unor relaţii personale directe între doctorul Trancă şi partea vătămată. După audierea martorilor respectivi nu a reieşit că a existat vreo relaţie între doctorul Trancă şi Andreea", a declarat avocatului Ilie Iordăchescu.

Instanţa a audiat-o la termenul de marţi şi pe mama prietenului Andreei Mocanu. Avocatul Iordăchescu a susţinut că aceasta a avut o atitudine sinceră în faţa completului de judecată, spunând în faţa instanţei că înainte de incidentul cu doctorul Trancă, Andreea nu a avut o altă relaţie cu altcineva în afară de fiul ei.

"A spus că o cunoaşte pe Andreea ca fiind o fată cuminte, timidă, la locul ei, care nu a creat probleme. A spus că în perioada respectivă, înainte de incidentul cu doctorul Trancă, Andreea nu avea niciun fel de altă relaţie cu vreo altă persoană. Singura persoană cu care avea o relaţie de prietenie era fiul dânsei", a mai spus avocatul.

Doctorul Trancă a participat la termenul de marţi din proces, declarând presei, la finalul şedinţei de judecată, că este încrezător în avocaţi şi în puterea adevărului. Audierile în acest proces vor continua în 13 noiembrie, când ar trebui să fie audiat şi prietenul Andreei Mocanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici