Avocaţii lui Genică Boerică au făcut recurs împotriva mandatului de arestare emis de Tribunalul Dolj

Apărătorii omului de afaceri craiovean Genică Boerică au depus recurs împotriva mandatului de arestare emis de magistraţii Tribunalului Dolj, recurs care va fi judecat, luni, la Curtea de Apel Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

Diana Boerică, una dintre fiicele omului de afaceri Genică Boerică, susţine că apărătorii tatălui său au depus recurs împotriva măsurii de arestare preventivă, decisă de judecătorii Tribunalului Dolj.

Boerică va fi prezentat, luni, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Craiova care vor decide dacă omul de afaceri rămâne sau nu în spatele gratiilor. “Mâine (luni – n. r.), va fi prezentat la Curtea de Apel Craiova. Avocatul tatălui meu a depus recurs la mandat şi acum aşteptăm decizia Curţii de Apel. Avocatul a arătat şi a mediatizat biletul de internare cum că tatăl meu a fost la un spital din Bucureşti pentru tratament medical”, a precizat, duminică, Diana Boerică.

Surse judiciare susţin că omul de afaceri va fi adus luni şi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Dolj pentru a fi audiat într-un nou dosar privind o rambursare ilegală de TVA în valoare de 1,1 milioane de lei, obţinută de la Girecţia Generală a Finanţelor Publice Dolj.

Controversatul om de afaceri craiovean Genică Boerică a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 10:45, în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, după ce a fost dat în urmărire pentru executarea unui mandat de arestare emis, joi, de Tribunalul Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici