Bătaie cu bâte în Capitală din cauza unor divergenţe vechi legate de un imobil

Un bărbat de 47 de ani a fost bătut cu obiecte contondente de mai mulţi bărbaţi, în Sectorul 5 al Capitalei, în urma unor divergenţe vechi.

234 afișări
Imaginea articolului Bătaie cu bâte în Capitală din cauza unor divergenţe vechi legate de un imobil

Un poliţist aflat în timpul liber s-a sesizat din oficiu, joi, cu privire la o agresiune asupra unui bărbat, care prezenta urme de violenţă. Acesta şi-a sunat colegii şi a cerut ajutor.

Ulterior, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi şi prin apel 112 că pe o stradă din Sectorul 5 se află un bărbat bătut.

A fost identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care prezenta mai multe urme de agresiune fizică la cap, braţe şi picioare. Acesta a fost dus la spital pentru îngrijiri.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe mai vechi, cauza fiind un imobil deţinut de victimă, mai mulţi bărbaţi, care fac parte din aceeaşi familie, s-ar fi deplasat la adresă cu un autoturism, după care ar fi lovit victima, de mai multe ori, cu obiecte condondente, iar ulterior ar fi părăsit zona. În cauză, în urma primelor verificări efectuate, persoanele bănuite de săvârşirea faptei au fost identificate, fiind făcute demersuri în vederea depistării acestora”, transmite Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici