Becali, contrazis de avocatul său

Preşedintele PNG George Becali a fost chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în legătură cu dosarul privin schimburile de terenuri cu Armata şi nu într-un alt dosar, a declarat, luni, avocatul acestuia, Cătălin Dancu, contrazicând o declaraţie anterioară a clientului său.

5 afișări
Imaginea articolului Becali, contrazis de avocatul său

Becali, contrazis de avocatul său

Dancu a precizat că procurorul cu care Becali a stat de vorbă nu a înţeles că dosarul în care lucrează nu este unul nou, ci că este vorba, de fapt, de cel în care Becali este acuzat de complicitate cu fostul ministru al Apărării Victor Babiuc în anumite infracţiuni rezultate în urma schimbului de terenuri între Becali şi Armată.

Avocatul a precizat că următorul pas important în acest dosar este decizia preşedintelui Băsescu în ce îl priveşte pe Babiuc. Dacă preşedintele va respinge propunerea procurorilor de a-l cerceta pe Babiuc, atunci nici la Becali nu mai poate fi vorba de o infracţiune", a adăugat Dancu.

Întrebat de ce Becali nu a înţeles că este vorba despre dosarul cu Babiuc şi a spus răspicat că este un dosar nou, Dancu a acuzat voalat procurorul DNA care nu ar reuşit să se facă înţeles în discuţia cu clientul lui.

Becali declara, la ieşirea din sediul DNA că a fost chemat într-un alt dosar decât cel privind schimburi de terenuri în care este implicat alături de fostul ministru al Apărării Victor Babiuc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici