Video Braşov: Mandat de reţinere pe numele poliţistului a cărui soţie este dată dispărută

Procurorii au emis, în noaptea de miercuri spre joi, mandat de reţinere pe 24 de ore pe numele poliţistului braşovean Cristian Cioacă, a cărui soţie, avocat de profesie, a dispărut în data de 30 august.

3 afișări

Soţul avocatei din Braşov Elodia Ghinescu, dispărută de acasă la sfârşitul lunii august, a fost adus de poliţişti, miercuri, în jurul orei 16.30, la Parchetul Tribunalului din municipiu, unde a fost audiat până după miezul nopţii, el fiind suspectat de omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe numele lui Cristian Cioacă a fost emisă o ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, începând cu ora 17.30. pe tot parcursul audierilor, soţul avocatei Elodia Ghinescu a avut o atitudine necooperantă. Avem mai multe probe la dosar dar deocamdată nu le putem da publicităţii", a declarat Marius Iacob, procuror la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conform aceleiaşi surse, a început urmărirea penală împotriva poliţistului Cristi Cioacă, soţul avocatei dispărute, sub acuzaţia de omor calificat.

"Din apartamentul avocatei s-au ridicat mai multe obiecte posibil purtătoare de urme", a declarat procurorul Iacob.

Poliţistul Cristian Cioancă va fi prezentat instanţei în cursul zilei de joi, aceasta urmând să decidă dacă va fi arestat preventiv.

Două echipe de poliţişti din Braşov şi Bucureşti, alături de procurorul Marius Iacob de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţe, au făcut verificări, miercuri după-amiază, în subsolul blocului unde este apartamentul avocatei dispărute, apoi au mers în apartamentul acesteia pentru a lua noi probe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici