Video Braşov: Soţul avocatei dispărute, pe lista suspecţilor (VIDEO)

Anchetatorii braşoveni iau în calcul varianta crimei în cazul avocatei Elodia Ghinescu, dispărută în 30 august, pe lista suspecţilor fiind şi soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

1 afișare

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii verifică acum două piste: una în care principalul suspect este poliţistul Cristi Cioacă, soţul avocatei, dar nu exclud nici varianta în care un posibil suspect ar putea fi chiar un client al Elodiei, un personaj din lumea interlopă.

Elodia Ghinescu este căutată în toată ţara, iar oamenii legii iau legătura cu toţi prietenii şi cunoscuţii avocatei. Femeia a fost dată în urmărire naţională şi în comsemn la frontieră. Oamenii legii nu au dat-o în urmărire internaţională deoarece nu există date că ar fi părăsit ţara, lucru care întăreşte ideea că femeia a păţit ceva.

Potrivit anchetatorilor şi declaraţiilor unui martor chemat de către aceştia la faţa locului, în apartamentul lui Cioacă au fost găsite urme de sînge pe pereţii şi covorul din dormitorul celor doi soţi, pe uşa din hol şi pe gresia din baie. Aceleaşi surse susţin că s-au descoperit pete de sînge şi în autoturismul poliţistului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Braşov, Ilie Orzea, a anunţat luni, că dosarul cazului avocatei Elodia Ghinescu, care a dispărut în 30 august, a fost trimis la Parchetul General.

Dosarul dispariţiei Elodiei Ghinescu a ajuns la Parchetul General deoarece acest caz, potrivit purtătorului de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Braşov, este unul foarte complex.

"Am aflat că dosarul a fost trimis astăzi la Bucureşti. Ne bucurăm că s-au gîndit să-l trimită mai departe şi mai ales acum, avem speranţa că cei de acolo vor acţiona repede şi prompt în vederea găsirii sorei mele. Timpul trece repede, iar noi nu primim nicio veste", a declarat Robert, fratele Elodiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici