Captură record de arme intrate pe teritoriul României: 2.850 de pistoale. Unde erau ascunse

  • Poliţiştii de frontieră au realizat o captură record de arme de foc, letale, în urma controlului făcut asupra unui camion condus de un cetăţean ucrainean, la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, a spus, joi, ministrul de Interne, Lucian Bode.
  • Armele au fost ridicate imediat pentru a fi confiscate.
1550 afișări
Imaginea articolului Captură record de arme intrate pe teritoriul României: 2.850 de pistoale. Unde erau ascunse

Bode a spus că structurile MAI au realizat o captură record de arme de foc, letale.

Vorbim aici de 2.850 de pistoale noi, cu glonţ. Astfel, luni seara, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea, au depistat ascunse într-un camion condus de un cetăţean ucrainian, cele 2.850 de pistoale cu glonţ, calibru 4 şi 4,5 mm”, a spus, joi, ministrul de Interne.

Bărbatul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, obiecte de mobilier, saltele şi produse alimentare.

În urma verificărilor, în spatele mărfii declarate, poliţiştii au fost descoperite ascunse prin metoda „capac”, 143 de cutii ce conţineau 2.850 de pistoale, tip revolver.

În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici