Chivu şi Contra vor fi audiaţi de DNA în legătură cu transferurile lor în străinătate

Fotbaliştii Cristian Chivu (Internazionale Milano) şi Cosmin Contra (Getafe) vor fi audiaţi ca martori de procurorii DNA în legătură cu transferurile lor la echipele Ajax Amsterdam, respectiv Deportivo Alaves, informează, marţi, TVR.

11 afișări
Imaginea articolului Chivu şi Contra vor fi audiaţi de DNA în legătură cu transferurile lor în străinătate

Chivu şi Contra vor fi audiaţi de DNA în legătură cu transferurile lor în străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, înainte de a pleca la turneul final al Campionatului European din Austria şi Elveţia cei doi jucători ai naţionalei vor fi audiaţi de procurorii anticorupţie, Chivu pentru transferul său de la Universitatea Craiova la Ajax Amsterdam, care a avut loc în vara anului 1999 (suma vehiculată atunci fiind de aproximativ 2,5 milioane de dolari), iar Contra pentru transferul său de la Dinamo la Alaves, tot în vara anului 1999 (suma vehiculată fiind de 800.000 de dolari).

Contra a declarat că se va prezenta la DNA pentru că nu are nimic de ascuns. "Nu ştiu nimic de transferul meu la Alaves. Mă voi duce, voi depun mărturie ca să nu fie probleme. Nu am nimic de ascuns", a spus fundaşul naţionalei, potrivit TVR.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anchetează transferurile unor fotbalişti în străinătate, în acest caz fiind vizaţi mai mulţi oameni de fotbal. În privinţa transferurilor de fotbalişti, până în prezent au fost audiaţi de procurorii anticorupţie mai mulţi conducători de cluburi, impresari şi fotbalişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici