Cinci infractori români, extrădaţi în ţară din Italia, Spania, Belgia şi Slovenia

Cinci infractori români condamnaţi la închisoare pentru evaziune, furt calificat şi vătămâre corporală gravă vor extrădaţi, luni, în ţară, informează Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (MIRA).

5 afișări
Imaginea articolului Cinci infractori români, extrădaţi în ţară din Italia, Spania, Belgia şi Slovenia

Cinci infractori români sunt extrădaţi în ţară din Italia, Spania, Belgia şi Slovenia

Infractorii români au fost prinşi şi încarceraţi în diverse localităţi europene, aceştia urmând să fie aduşi de către ofiţeri ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, împreună cu reprezentanţi ai Grupului Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila", pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti.

Astfel, de la Bruxelles (Belgia), va fi adus, Adrian Vasile (30 de ani), din judeţul Maramureş, condamnat la doi ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Bărbatul a importat, în perioada 2000-2001, cinci maşini de lux, sustrăgându-se de la plata taxelor vamale.

De la Roma (Italia), va fi adus Dorel Brâncă (34 de ani), din judeţul Vaslui, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat, iar din Madrid (Spania), va fi adus Constantin Dobrin (53 de ani), din judeţul Olt, condamnat la un an de închisoare pentru evaziune fiscală.

Totodată, de la Milano (Italia), va fi adus, Lucian Relu (32 de ani), din judeţul Iaşi, condamnat la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă.

În aceeaşi zi, de la Ljubljana (Slovenia), va fi adusFlorin Petrică Sultana (20 de ani), din judeţul Dolj, condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici