Copiii lui Omar Hayssam ar putea avea nevoie de semnătura tatălui ca să poată părăsi Siria

Adela Omar ar putea avea nevoie de semnătura tatălui minorilor pentru a putea părăsi Siria alături de cei şapte copii ai săi.

5 afișări

"Există posibilitatea ca Adela Omar să aibă nevoie de semnătura tatălui minorilor pentru a putea părăsi Siria, alături de copii. La fel cum a avut nevoie de semnătura lui Omar Hayssam pentru a părăsi România, există posibilitatea ca şi autorităţile siriene să ceară acordul ambilor părinţi pentru ca minorii să părăsească Siria", a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, Cristina Crăciun, fosta avocată a soţiei lui Omar Hayssam.

Cristina Crăciun a mai spus că, în cazul în care nu se va întoarce alături de copii la termenul prevăzut de instanţă, Adela Omar riscă să suporte consecinţele nerespectării unei hotărâri judecătoreşti. Adică autorităţile române să nu-i mai admită o altă cerere de scoatere a copiilor din ţară.

Potrivit decizie instanţei, copii pot părăsi ţara, dar trebuie să se întoarcă până pe 15 septembrie, când începe noul an şcolar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici