Covasna: Amenzi de peste 320.000 de lei pentru contrabandă cu ţigări şi alcool

Poliţiştii covăsneni au dat amenzi în valoare de peste 320.000 lei pentru contrabandă cu ţigări şi alcool în cadrul Operaţiunii "Carpaţi" care vizează comerţul cu produse puternic accizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, comisarul şef Ioan Crăciun, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în cadrul Operaţiunii "Carpaţi" au fost verificate, în ultima perioadă,în judeţul Covasna, 118 societăţi comerciale şi 156 de întreprinzători particulari.

În urma acestor controale, inspectorii au descoperit nereguli în 41 de cazuri, confiscând în total circa 4.300 de pachete de ţigări, aproape 5.600 de litri de alcool denaturat şi trei automobile folosite la contrabandă.

Valoarea totală a amenzilor date în urma acestor controale depăşeşte suma de 320.000 de lei, în condiţiile în care, potrivit comisarului şef Ioan Crăciun, cea mai mică amendă prevăzută de lege în astfel de cazuri este de 10.000 lei.

Operaţiunea "Carpaţi" va continua şi pe parcursul acestei luni, a mai spus şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici