Peste 5.500 de parfumuri contrafăcute, confiscate. DIICOT a destructurat o reţea care a vândut online parfumuri false în valoare de 4.000.000 de lei

Peste 5.500 de parfumuri contrafăcute, aduse din Turcia, au fost confiscate de poliţişti, în urma a şapte percheziţii făcute de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Mehedinţi, în Bucureşti, Timişoara şi în Băbeni, judeţul Vâlcea.

2463 afișări
Imaginea articolului Peste 5.500 de parfumuri contrafăcute, confiscate. DIICOT a destructurat o reţea care a vândut online parfumuri false în valoare de 4.000.000 de lei

Peste 5.500 de parfumuri contrafăcute, confiscate. DIICOT a destructurat o reţea care a vândut online parfumuri false în valoare de 4.000.000 de lei

Potrivit Poliţiei Românne, gruparea destructurată era specializată în valorificarea de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, aduse din Turcia.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Mehedinţi, au făcut şapte percheziţii în Bucureşti, Timişoara şi în Băbeni, judeţul Vâlcea.

„Au fost indisponibilizate, în urma percheziţiilor, 5.587 de parfumuri, de diferite mărci, 1.241 de mostre de parfumuri, de diferite mărci, laptopuri, telefoane mobile. De asemenea, au mai fost ridicaţi şi 2.400 de euro, 10.500 lei, o plantă de cannabis, precum şi holograme, etichete, coduri de bare, carduri bancare, facturi şi diferite înscrisuri”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Române.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2013 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracţional organizat şi astfel ar fi valorificat, în România, parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, ce ar fi provenit din Turcia.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.000.000 de lei.

Nouă persoane au fost duse la audieri, iar faţă de trei a fost dispus control judiciar pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici