Elena Băsescu, audiată în 13 iunie în procesul intentat ziarului "Can Can"

Elena Băsescu s-a prezentat, vineri, la Judecătoria Sectorului 5, unde instanţa i-a pus în vedere că va fi audiată, în 13 iunie, în dosarul plângerii pe care a făcut-o împotriva unui jurnalist de la "Can Can".

72 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu, audiată în 13 iunie în procesul intentat ziarului "Can Can"

Elena Băsescu, audiată în 13 iunie în procesul intentat ziarului "Can Can" (Imagine: Mediafax Foto)

Vineri, avocaţii ziarului "Can Can" şi cei ai fiicei preşedintelui Traian Băsescu au depus o serie de acte la dosar, urmând ca la termenul din 13 iunie să fie audiată Elena Băsescu şi jurnalistul despre care ea a afirmat că ar fi scris articole care i-au afectat imaginea.

Elena Băsescu a refuzat să facă declaraţii.

Fiica cea mică a preşedintelui a dat în judecată şi ziarul "Tricolorul", de unde "Can Can" a preluat articolul intitulat "Elena Băsescu acuzată că se droghează cu cocaină", ea cerând daune morale de un leu.

La sfârşitul lunii noiembrie, Elena Băsescu a introdus, la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, o acţiune civilă faţă de SC Editura Speranţa SRL - care editează cotidianul "Tricolorul" - şi faţă de SC Can Can SRL şi, respectiv, faţă de autorii articolelor.

În reclamaţia sa, Elena Băsescu arată că îşi asumă "statutul de persoană devenită publică, datorită legăturii de rudenie cu preşedintele actual al statului român" şi că în repetate rânduri a ignorat "micile răutăţi", dar consideră că articolele respective au determinat-o "să iasă din pasivitate şi să ia atitudinea corespunzătoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici