Fiul unui magistrat craiovean, acuzat de trafic de doguri, rămâne în arest

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, marţi, recursul făcut de Dan Sprânceană, fiul unui judecător craiovean, împotriva măsurii de emitere a mandatului de arestare preventivă, sub acuzaţia de trafic de droguri.

1 afișare
Imaginea articolului Fiul unui magistrat craiovean, acuzat de trafic de doguri, rămâne în arest

Fiul unui magistrat craiovean, acuzat de trafic de doguri, rămâne în arest

Dan Sprânceană, fiul Danielei Sprânceană, magistrat în cadrul Judecătoriei Craiova, rămâne în arest după ce magistraţii Curţii de Apel au respins recursul înaintat de apărătorii tânărului.

Judecătorii au dat aceeaşi soluţie şi în cazul lui Bogdan Diţă, absolvent al Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti, reţinut alături de Dan Sprânceană sub acuzaţia de trafic de droguri.

Cei doi au fost prinşi în flagrant în urmă cu o săptămână, de poliţiştii BCCO Craiova şi de procurorii DIICOT, la o terasă din cartierul craiovean Bariera Vâlcii, în timp ce plănuiau vânzarea a 75 de grame de haşiş. Dan Sprânceană introdusese drogul în ţară prin punctul de trecere a frontierei Cenad, din Timiş. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că substanţa provenea din Maroc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici