Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, acuzaţi în dosarul „Caracal”, audiaţi prin videoconferinţă

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată în dosarul crimelor din Caracal, rămân în arest preventiv, au decis, vineri, magistraţii Tribunalului Olt. Cei doi nu au fost duşi la instanţă, ci au fost audiaţi prin videoconferinţă.

585 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, acuzaţi în dosarul „Caracal”, audiaţi prin videoconferinţă

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, acuzaţi în dosarul „Caracal”, audiaţi prin videoconferinţă

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu au fost audiaţi, vineri, de magistraţii din Olt prin videoconferinţă.

Dincă şi Risipiţeanu nu pot ieşi din Penitenciarul Craiova, acolo unde sunt închişi, din cauza restricţiilor impuse ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Ştefan Risipiţeanu, inclupat în dosarul „Caracal” şi arestat preventiv, le-a cerut judecătorilor să-l trimită în arest la domiciliu sau să-l pună sub control judiciar, însă judecătorii Tribunalului Olt i-au respins cererea.

„Prin încheierea de astăzi (vineri – n.r.), a fost respinsă cererea de înlocuire a măsurii arestului cu măsura controlului judiciar sau cu măsura arestului la domiciliu, formulată de RS. A fost constatată legalitatea şi menţinută măsura arestării pentru ambii inculpaţi”, a declarat judecătorul Gabriel Arabelea, purtător de cuvânt Tribunalul Olt.

Decizia poate fi contestată în 48 de ore de la data comunicării, potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici