Gigel Coman, audiat din nou de procurorii anticorupţie

Jucătorul Gigel Coman de la Universitatea Cluj, care a evoluat la Steaua şi care a fost ridicat de procurori, miercuri seară, alături de patru persoane dintr-un restaurant din Cluj, în cazul "valizei cu bani", este audiat din nou, vineri, de procurorii clujeni anticorupţie.

98 afișări
Imaginea articolului Gigel Coman, audiat din nou de procurorii anticorupţie

Gigel Coman, audiat din nou de procurorii anticorupţie (Imagine:Mediafax Foto)

Gigel Coman a intrat la DNA Cluj în jurul orei 13.30 şi a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor.

Marţi, Gigel Coman se afla în cantonament cu echipa, deşi era suspendat.

Jucătorul Gigel Coman a fost audiat la DNA Cluj şi miercuri seară, după ce a fost ridicat dintr-un restaurant din Cluj-Napoca, alături de alte patru persoane. Cei cinci aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să ajungă la

Miercuri seară, la ieşirea de la DNA Cluj, Gigel Coman a spus că a fost audiat în legătură cu "o treabă personală" şi că a lăsat numărul de telefon procurorilor pentru a fi contactat ulterior. Întrebat dacă are vreo legătură cu cei patru ridicaţi din restaurant de către procurori şi cu cazul banilor de la Cluj, Coman a afirmat: "Ce bani, care cei cinci?".

Procurorii clujeni anticorupţie au reluat, vineri, audierea membrilor clubului Universitatea Cluj în legătură cu suma de 1,7 milioane de euro găsită asupra unor apropiaţi ai lui Gigi Becali, în cursul acestei zile fiind audiaţi antrenorul secund al echipei, Marius Popescu, directorul executiv Sorin Vădana şi jucătorii George Şoltuz, Zeno Bundea, Nemanja Jovanovici şi Ovidiu Budean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici