Ioana Maria Vlas s-a prezentat la Secţia 10 pentru a afla graficul de supraveghere

Ioana Maria Vlas, fostul preşedinte al SOV Invest, s-a prezentat, marţi, la Secţia 10 de Poliţie pentru a afla graficul de supraveghere, după ce instanţa a decis să înlocuiască măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara, ea fiind eliberată din arest în urmă cu o zi.

12 afișări
Imaginea articolului Ioana Maria Vlas s-a prezentat la Secţia 10 pentru a afla graficul de supraveghere

Ioana Maria Vlas s-a prezentat la Secţia 10 pentru a afla graficul de supraveghere (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că instanţa a decis, în cazul Ioanei Maria Vlas, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara, astfel că aceasta trebuie să se prezinte la secţia de poliţe pentru a se întocmi formalităţile în astfel de cazuri.

"Maria Vlas s-a prezentat la Secţia 10 în jurul orei 10.30. În cazul său a fost întocmit, aşa cum este normal în astfel de cazuri, un dosar de supraveghere şi a fost desemnat un poliţist care să se ocupe de acesta. A fost întocmit şi un grafic în baza căruia aceasta va trebui să se prezinte la Secţia 10 de Poliţie o dată pe săptămână. În cazul în care intenţionează să părăsească localitatea, este obligată să anunţe", a precizat comisarul Christian Ciocan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că în cazul în care Ioana Maria Vlas nu va respecta acest grafic, instanţa va fi anunţată şi riscă să fie dispusă măsura reîncarcerării.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, revocarea mandatului emis pe numele Ioanei Maria Vlas. Ea a fost încarcerată în 27 martie 2003, după ce a fost extrădată, la cererea sa, din Israel şi a stat cinci ani în detenţie.

Ioana Maria Vlas, fostul preşedinte al SOV Invest, a ieşit, luni, în jurul orei 19.00, din sediul Direcţiei Cercetări Penale, aceasta spunând că este obosită şi nu poate face prea multe declaraţii, dar explicând că de acum încolo va continua să lupte pentru dovedirea nevinovăţiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici