Joi se stabileşte data la care va fi judecată contestaţia PDL la decizia BEC

Curtea de Apel Bucureşti va stabili joi data la care va fi judecată contestaţia PDL la decizia Biroului Electoral Central (BEC) de a anula alegerile din comuna Vidra şi de a repeta scrutinul în 15 iunie.

9 afișări
Imaginea articolului Joi se stabileşte data la care va fi judecată contestaţia PDL la decizia BEC

Joi se stabileşte data la care va fi judecată contestaţia PDL la decizia BEC (Imagine: Mediafax Foto)

PDL a cerut, miercuri, instanţei Curţii de Apel să judece contestaţia depusă până la turul doi al alegerilor locale.

PDL Ilfov a contestat şi la instanţa supremă decizia BEC de anulare a alegerilor în comuna Vidra, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) urmând să se pronunţe în 12 iunie.

De asemenea, în 13 iunie, ICCJ se va pronunţa în privinţa contestaţiei PDL Giurgiu la decizia BEC de validare a alegerilor în comuna Iepureşti, din judeţul Giurgiu.

BEC a decis anularea scrutinului în comunele ilfovene Vidra şi Ştefăneşti şi a respins anularea alegerilor la Iepureşti.

Curtea de Apel va judeca şi contestaţia PSD la decizia BEC privind anularea alegerilor din comuna ilfoveană Ştefăneşti, după ce instanţa supremă şi-a declinat competenţa în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici