Marian Iancu, audiat ca martor în dosarul lui Iorgulescu şi Olăroiu

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, a fost audiat miercuri, în calitate de martor, în dosarul în care Cosmin Olăroiu şi Gino Iorgulescu sunt urmăriţi penale de procurorii DIICOT într-un dosar privind transferuri de judecători, cazul urmând a ajunge curând în instanţă.

12 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu, audiat ca martor în dosarul lui Iorgulescu şi Olăroiu

Marian Iancu, audiat ca martor în dosarul lui Iorgulescu şi Olăroiu (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele Poli a afirmat că a fost audiat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate organizată şi Terorism (DIICOT), subliniind că are calitate de martor în acest dosar.

Într-o declaraţie acordată agenţiei MEDIAFAX, Marian Iancu a mai spus că dosarul va fi în curând transmis instanţei şi că cei doi acuzaţi, Cosmin Olăroiu şi Gino Iorgulescu, vor fi judecaţi pentru faptele lor.

Tehnicianul formaţiei saudite Al Hilal, Cosmin Olăroiu, este umărit penal de procurorii DIICOT în dosarul transferurilor de jucători.

La începutul lunii iunie, Olăroiu, însoţit de avocat, s-a prezentat la DIICOT, unde le-a comunicat anchetatorilor că nu face niciun fel de declaraţie, ceea ce a fost consemnat în actele de urmărire penală, potrivit unor surse judiciare.

În dosarul privind transferul unor jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara este urmărit penal şi Gino Iorgulescu, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) prezentându-i acuzaţiile în 19 mai.

Fostul preşedinte al FC Naţional (actual Progresul - n.r.) Gino Iorgulescu a mai fost audiat în dosarul constituit la Parchetul instanţei supreme în urmă cu un an, pentru a da detalii despre fapte imputate de Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) referitoare la transferul a cinci jucători la Poli Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici