Materialul probator trimis de parchet Senatului în cazul Şereş cântăreşte o tonă

Materialul probator trimis de Parchetul ICCJ Senatului în cazul fostului ministru Codruţ Şereş, pentru care s-a cerut Legislativului aviz de începere a urmăririi penale, cântăreşte în jur de o tonă, a declarat, marţi, chestorul Senatului Ioan Chelaru.

21 afișări
Imaginea articolului Materialul probator trimis de parchet Senatului în cazul Şereş cântăreşte o tonă

Materialul probator trimis de parchet Senatului în cazul Şereş cântăreşte o tonă (Imagine: Mediafax Foto)

El a spus, întrebat despre cazul fostului ministru Codruţ Şereş, că acest caz este mai complicat, întrucât materialul probator trimis de parchet cântăreşte în jur de o tonă.

Chelaru a afirmat că, în aceste condiţii, ar fi greu, din punct de vedere uman, parcurgerea acestui material în timp util pentru ca, până la sfârşitul sesiunii parlamentare, Comisia juridică să dea un raport în cazul Şereş.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut Senatului aviz pentru declanşarea urmăririi penale împotriva lui Codruţ Şereş, fost ministru al Economiei, în două dosare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici