Mihai Lungan, audiat de Poliţia Municipiului Petroşani

Fundaşul echipei Jiul, Mihai Lungan, a fost audiat, miecuri, timp de trei ore de Poliţia Municipiului Petroşani, după ce săptămâna trecută a fost bătut în vestiar de presupuşi bodyguarzi ai patronului Alin Simota.

6 afișări
Imaginea articolului Mihai Lungan, audiat de Poliţia Municipiului Petroşani

Mihai Lungan a fost audiat trei ore de Poliţia Municipiului Petroşani

Comandantul Poliţiei a confirmat că a început urmărirea penală a celor doi presupuşi agresori în cazul jucătorului Mihai Lungan, acestora fiindu-le întocmit dosarul penal cu numărul 2441. "Dacă vor fi găsiţi vinovaţi cei doi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la doi ani sau amendă", susţin oficiali din cadrul Poliţiei Petroşani.

Mihai Lungan a depus la Poliţie un certificat medico legal care atestă faptul că a fost lovit şi că a avut nevoie de 12 zile medicale de îngrijire.

După ce zilele trecute a fost făcut public numele unuia dintre agresori, Cristi Litera, miercuri, surse judiciare au precizat că cel de-al doilea suspect este Cătălin Penciuc, un personaj cunoscut din anturajul patronului grupării din Petroşani, Alin Simota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici