Nagy: Cererea DNA reprezintă o răzbunare

Fostul ministru al Comunicaţiilor Zsolt Nagy a declarat, marţi, că solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva sa şi a ministrului Justiţiei, Tudor Chiuariu, reprezintă o răzbunare a DNA.

1 afișare
Imaginea articolului Nagy: Cererea DNA reprezintă o răzbunare

Nagy: Cererea DNA reprezintă o răzbunare

Potrivit fostului ministru, demersul DNA dovedeşte că aceasta este doar "o unealtă de război politic" care acţionează într-un "caz inexistent".

El a susţinut că el şi ministrul Chiuariu nu au făcut altceva decât să clarifice situaţia juridică a unui imobil, semnând o hotărâre de guvern în calitate de iniţiatori şi avizatori, adăugând că în acest document nu este vorba despre nicio licitaţie.

"E eminamente un caz politic", a spus el, opinând că este vorba despre o răzbunare împotriva lui Chiuariu, care a decis scoaterea din Parchet a "acestor procurori incompetenţi".

"Numele meu e folosit doar ca un mijloc în acest caz", a precizat Zsolt Nagy, care a adăugat că statutul de "victimă colaterală" nu îi schimbă statutul de victimă.

Potrivit declaraţiilor sale, în acest caz unele persoane sunt "ţinte", altele sunt "mijloace".

El a declarat că doreşte ca toate acuzaţiile care au fost formulate la adresa sa să fie clarificate cât mai repede, iar instanţa de judecată să îi stabilească, în mod clar, nevinovăţia.

Fostul membru al Guvernului a criticat faptul că de 10 luni constituie subiectul unui dosar în care există acuzaţii de spionaj şi trădare fără ca în acest caz să se întâmple ceva. "Cazul se tărăgănează. Plângerile mele adresate Parchetului General nu au primit niciun răspuns", a afirmat el, menţionând că nu va renunţa să îşi dovedească vinovăţia, chiar până la nivel european.

DNA vrea să înceapă urmărirea penală a lui Chiuariu şi Nagy

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici