Patriciu: Este posibil ca procurorii să răspundă prin intensificarea căutării de noi infraţiuni

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, luni, după ce instanţa a decis restituirea dosarului Rompetrol la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, că prin aceasta procorurii ar putea încerca să găsească noi infracţiuni pentru a-l acuza.

1 afișare
Imaginea articolului Patriciu: Este posibil ca procurorii să răspundă prin intensificarea căutării de noi infraţiuni

Patriciu: Este posibil ca procurorii să răspundă prin intensificarea căutării de noi infraţiuni

"Soluţia instanţei a confirmat că am fost pus sub urmărire abuziv şi trimis în judecată fără temei. Nu pot decât să aştept scuzele procurorilor pentru abuzurile săvârşite împotriva mea şi a colegilor mei în ultimii ani, aşa cum ar fi onorabil şi moral să o facă. Dar este posibil ca procurorii de caz să răspundă prin intensificarea căutării de noi infraţiuni pe cât de spectaculoase, pe atât de inexistente", a declarat pentru MEDIAFAX Dinu Patriciu.

Tribunalul Bucureşti a admis, luni, excepţia neregularităţii ridicată de avocaţii din dosarul Rompetrol şi au decis restituirea acestuia la DIICOT pentru refacerea urmăririi penale, imediat după această decizie procurorii făcând recurs, care va fi soluţionat de Curtea de Apel Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici