Se confirmă ipoteza asasinatului cu bombă de la Arad. Procurorii au schimbat încadrarea în omor calificat cu premeditare

Porcurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse sâmbătă dimineaţa în Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, din omor în omor calificat cu premeditare.

2906 afișări
Imaginea articolului Se confirmă ipoteza asasinatului cu bombă de la Arad. Procurorii au schimbat încadrarea în omor calificat cu premeditare

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei din Arad în omor calificat cu premeditare

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis luni de Parchetul General.

Procurorii mai anunţă că duminică a fost finalizată cercetarea la faţa locului şi că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize şi constatări.

În acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

„În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sâmbătă, când Parchetul General a anunţat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces, a avut loc sâmbătă dimineaţa în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

VEZI AICI VIDEO Momentul în care maşina omului de afaceri din Arad a explodat

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici