Profesoară audiată de poliţişti, în urma unei reclamaţii privind agresarea unei eleve

O profesoară de Geografie de la Şcoala 162 din Capitală este audiată, joi, de poliţişti de la Secţia 4, după ce familia unei eleve din clasele a VIII-a a reclamat că le-a agresat fizic fiica.

47 afișări

"Nu ştim exact despre ce este vorba, întrucât ancheta este în derulare. Din ceea ce am aflat rezultă că profesoara Elena Stan, cadru didactic titular, cu o vechime de 25 de ani în învăţământ, ar fi agresat fizic o elevă din casa a VIII-a", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Elevii au filmat, miercuri, cu telefonul mobil un incident în care profesoara de Geografie agresa fizic şi verbal o elevă. "Din păcate, profesoara a mai fost sancţionată de Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ cu observaţie şi atenţionare, după ce mai mulţi profesori, părinţi şi elevi au reclamat-o pentru agresiune verbală", a declarat directorul unităţii de învăţământ.

El a spus că nu ştie nimic despre incidentul de miercuri. "Mama elevei care a reclamat agresiunea a venit joi la şcoală cu un telefon mobil pe care erau imagini din timpul incidentului. După acest incident a fost declanşată o anchetă la nivelul unităţii şcolare", a mai spus directorul.

La ora transmiterii acestei ştiri, profesoara şi eleva sunt audiate de poliţiştii Secţiei 4.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici