Şapte persoane reţinute de procurori pentru trafic de droguri

Şapte persoane acuzate că au format o reţea organizată de trafic de droguri vor fi prezentate, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă

3 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane reţinute de procurori pentru trafic de droguri

Şapte persoane reţinute de procurori pentru trafic de droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Bucureşti i-au reţinut pe cei şapte, încă de miercuri, sub acuzaţia că formează o grupare organizată, specializată în traficul şi deţinerea de droguri de mare risc.

"Pe baza investigaţiilor efectuate, s-a reţinut că inculpaţii s-au constituit într-un grup infracţional organizat prin intermediul căruia comercializau, în mod repetat, droguri diferiţilor consumatori, la preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei pe doză. În cauză au fost efectuate, de asemenea, mai multe cumpărări autorizate de heroină de la membrii grupării, astfel încât s-a putut demonstra caracterul de continuitate, organizarea ierarhică, dar şi modul de operare", se precizează într-un comunicat de presă al procurorilor.

Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţele membrilor reţelei unde au fost găsite aproximativ 60 de grame de heroină, 200 de comprimate de methadonă, precum şi un cântar folosit la proporţionarea drogurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici