Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea şoferului fugar în Botoşani

  • Sindicaliştii de la Europol susţin că poliţiştii care au tras în Botoşani 17 focuri de armă pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalele Poliţiei au acţionat ireproşabil.
  • Şoferul a suferit mai multe leziuni şi a murit la scurt timp.
1259 afișări
Imaginea articolului Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea şoferului fugar în Botoşani

Sindicat Europol: S-au tras 17 focuri de armă pentru prinderea şoferului fugar în Botoşani

Potrivit sindicaliştilor de la Europol, poliţiştii Secţiei 3 Popricani, din judeţul Iaşi, au fost sesizaţi prin trei apeluri 112 despre un şofer care s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a reuşit să spargă mai multe baraje, punând astfel în pericol viaţa agenţilor, susţin sindicaliştii. Aceştia spun că pe raza judeţului Botoşani şoferul a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil.

„S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia pneurilor. Pericolul reprezentat de şoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă şi riscantă în care conducea autoturismul. În urma impactului, şoferul a suferit mai multe vătămări şi la scurt timp aceasta a decedat. Nu avem mai multe detalii la acest moment, însă modul de acţiune al poliţiştilor a fost ireproşabil”, au transmis reprezentanţii sindicatului.

Potrivit IPJ Botoşani, cercetările în acest caz vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici