Sindicatul Europol: Doi poliţişti şi-au pus la bătaie propriile motociclete ca să prindă un suspect de crimă

  • Doi poliţişti din Alba, pe motociclete, au reuşit să prindă în munţi un suspect de crimă.
  • Sindicaliştii de la Europol susţin că Poliţia Română nu are astfel de dotări, dar poliţiştii şi-au pus la bătaie propriile motociclete ca să îl poată căuta pe fugar.
1003 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Europol: Doi poliţişti şi-au pus la bătaie propriile motociclete ca să prindă un suspect de crimă

Sindicatul Europol FOTO: Europol/Facebook

„Doi poliţişti pe motoare l-au căutat pe criminalul din Alba. Nu, să nu înţelegeţi că Poliţia Română are astfel de dotări. Este vorba doar despre pasiunea şi dăruirea a doi poliţişti care şi-au pus la bătaie propriile motoare pentru a efectua căutări în munţi, în zone greu accesibile, ca să nu permită unui criminal să fugă”, arată sindicaliştii de la Europol.

Conform acestora, dintr-un acces de gelozie, în noaptea de duminică, suspectul s-a deplasat în localitatea Răhău, judeţul Alba, la o adresă unde a găsit-o pe femeia care era însoţită de un alt tânăr. Când i-a văzut, s-a năpustit asupra lor lovindu-i violent cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. În urma acestui atac, tânărul de 21 de ani a murit, iar prietena sa a fost grav rănită.

Agresorul a fugit, existând suspiciunea că s-ar ascunde în pădure, într-o zonă greu accesibilă.

„Şefii din conducerea Poliţiei Sebeş au cerut sprijinul colegului nostru Ionuţ Creţu, din cadrul Postului de Poliţie Săsciori, cunoscător al zonei şi al colegului său Horea Pop Cosmin din cadrul Biroului Rutier, care şi-au pus la bătaie propriile motociclete pentru a-l căuta. Colegii au fost sprijiniţi de alţi trei prieteni de-ai lor, care au dat dovada de civism şi s-au alăturat imediat căutărilor şi au periat zona, găsindu-l pe autor la o distanţă de 10 km de locul crimei, îmbrăcat în alte haine, crezând că astfel nu va fi identificat”, au scris reprezentanţii Europol pe Facebook.

Aceştia speră „că nu se va trezi vreun <meneger> din Poliţia Română să îi acuze pe colegi că nu au fost echipaţi cu pantalonii cu dungă şi pantofii lăcuiţi specifici uniformei de serviciu, ci mai degrabă îi vor trece pe lista de salarii pentru misiuni speciale şi lucrări de excepţie, care de obicei sunt direcţionate pentru apropiaţii şefilor”.

Ştire de senzaţie în presă! Doi poliţişti pe motoare l-au căutat pe criminalul din Alba Nu, să nu înţelegeţi că Poliţia...

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 20 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici