Tribunalul Bucureşti se pronunţă în privinţa plecării din ţară a copiilor lui Omar Hayssam

Instanţa Tribunalului Bucureşti se pronunţă, marţi, în procesul privind contestaţia autorităţii tutelare la decizia Judecătoriei sectorului 2 privind permisiunea ca fiii lui Omar Hayssam să plece în vacanţă în Siria.

2 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti se pronunţă în privinţa plecării din ţară a copiilor lui Omar Hayssam

Tribunalul Bucureşti se va pronunţa în privinţa plecării din ţară a copiilor lui Omar Hayssam

Reprezentanţii Autorităţii Tutelare a Primăriei sectorului 2 Bucureşti au spus în faţa magistraţilor că au atacat sentinţa pentru a clarifica faptul că instituţia nu avea calitate procesuală în dosar.

De partea cealaltă, avocatul Adelei Omar, soţia omului de afaceri sirian dat în urmărire internaţională, a spus că autoritatea a declarat apel în această speţă din cauza presiunii mediatice.

Soluţia Tribunalului este definitivă însă, conform avocatului Cristina Crăciun, deşi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti, după soluţia de marţi, dacă se menţine hotărârea Judecătoriei sectorului 2, copiii pot pleca în vacanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici