Un bărbat din Argeş, arestat preventiv după ce ar fi violat o fată de 13 ani

  • Un bărbat în vârstă de 41 de ani din judeţul Argeş a fost arestat preventiv, după ce o fetiţă de 13 ani s-a plâns că a fost violată de acesta.
  • Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.
1675 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Argeş, arestat preventiv după ce ar fi violat o fată de 13 ani

Un bărbat din Argeş, arestat preventiv după ce ar fi violat o fată de 13 ani

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal de viol şi au reţinut un bărbat de 41 de ani, din comuna agreşeană Cocu.

Din cercetări a reieşit că, în luna noiembrie a.c., bărbatul ar fi violat o copilă de 13 ani.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Marţi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti l-au prezentat instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici