Un recidivist din Timişoara, trimis în judecată în dosarul unei crime care a avut loc anul trecut

  • Un recidivist a fost trimis în judecată de procurorii timişoreni pentru o crimă care a avut loc în vara anului trecut.
  • El este judecat într-un dosar de omor calificat fiind în arest preventiv.
479 afișări
Imaginea articolului Un recidivist din Timişoara, trimis în judecată în dosarul unei crime care a avut loc anul trecut

Un recidivist din Timişoara, trimis în judecată în dosarul unei crime care a avut loc anul trecut

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş anunţă că procurorii au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Inculpatul este judecat pentru o crimă petrecută în vara anului trecut, în Gara de Nord din Timişoara.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 0328, în incinta Gării de Nord din Timişoara, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ş.V.-A. i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un cuţit în zona pieptului, în partea dreaptă, lovitură în urma căreia victima a suferit leziuni traumatice grave care au condus imediat la decesul acesteia la faţa locului, în condiţiile în care inculpatul Ş.V.-A. a mai comis anterior, în cursul anului 2005, o tentativă la infracţiunea de omor calificat”, au anunţat procurorii.

Dosarul este judecat la Tribunalul Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici