Universitatea "Titu Maiorescu": Profesoara acuzată de luare de mită, doar colaborator

Senatul Universităţii Titu Maiorescu precizează că profesoara acuzată de luare de mită pentru a trece studenţii la materia pe care o preda, nu este angajată a Universităţii, ci numai colaborator, fiind titular la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila".

67 afișări

Cu privire la cazul cadrului didactic surprins de autorităţi primind foloase necuvenite de la studenţi în timpul unui examen de restanţă, care se desfăşura cu studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară de la Universitatea Titu Maiorescu şi cu studenţi de la Facultatea de Medicină ai Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Biroul Senatului Universităţii Titu Maiorescu spune că cea în cauză nu este angajată a Universităţii Titu Maiorescu, ci numai colaborator, fiind titular, cu grad didactic de profesor universitar, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti şi angajat al Spitalului Clinic Colentina din Bucureşti.

"Conducerea Universităţii Titu Maiorescu şi întreaga comunitate academică a Universităţii condamnă cu fermitate şi se delimitează categoric de asemenea practici care aduc grave prejudicii demnităţii cadrelor didactice universitare şi principiilor de etică şi integritate morală, care definesc calitatea de dascăl în universitatea noastră", potrivit unui comunicat al Senatului Universităţii Titu Maiorescu, remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

O profesoară de la Facultatea de Stomatologie a Universităţii "Titu Maiorescu" din Bucureşti este cercetată pentru luare de mită după ce, sâmbătă seară, a fost prinsă în flagrant delict, luând bani de la studenţi pentru a-i trece examenele.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia a fost prinsă printr-un flagrant delict organizat de poliţiştii de la Secţia 6, sub coordonarea procurorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici