USR depune plângeri la ANI şi DNA împotriva „caracatiţei” lui Piedone

2836 afișări
Imaginea articolului USR depune plângeri la ANI şi DNA împotriva „caracatiţei” lui Piedone

USR depune plângeri la ANI şi DNA împotriva „caracatiţei” lui Piedone

„Este inacceptabil ca o primărie care ar trebui să servească interesele publice să fie transformată într-o agenţie de ocupare a forţei de muncă pentru rudele şi pilele lui Piedone. Ştiam deja că ginerele şi trei nepoţi au fost angajaţi de primar, dar după dezvăluirile din presă care arată că 46 de persoane din marea familie a lui Piedone primesc bani publici în diverse funcţii, sesizăm autorităţile competente ca să investigheze cu fermitate aceste acţiuni. Nu vom tolera ca viitorul comunităţii noastre să fie jefuit şi manipulat de o mână de oameni lacomi şi lipsiţi de scrupule”, spune avocatul Alexandru Dimitriu, liderul consilierilor USR Sector 5 şi candidatul Dreapta Unită.

Potrivit acestuia, Agenţia Naţională de Integritate a confirmat în ultimul raport că Cristian Piedone este în conflict de interese administrativ după ce şi-a numit ginerele în Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale, dar „ANI nu trebuie să oprească investigaţiile aici, Primăria Sectorului 5 e plină de rudele lui Piedone”.

„De asemenea, DNA ar trebui să intervină pe fir. Infiltrarea rudelelor şi interlopilor în structurile primăriei este o insultă la adresa principiilor de transparenţă, integritate şi buna guvernare”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
piedone,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici