Vlad Pascu şi părinţii săi, audiaţi la DIICOT

Părinţii lui Vlad Pascu, cel care, drogat fiind, a ucis doi studenţi în staţiunea 2 Mai, sunt audiaţi, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT.

1712 afișări
Imaginea articolului Vlad Pascu şi părinţii săi, audiaţi la DIICOT

Părinţii lui Vlad Pascu au fost duşi la DIICOT, pentru audieri, în jurul orei 10.40. Totodată, urmează să fie dus la audieri şi Vlad Pascu.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac joi dimineaţa 11 percheziţii în Bucureşti. Sunt vizaţi adolescenţi din familii cu posibilităţi materiale, care ar fi vândut droguri în Capitală, dar şi pe litoral.

Aceştia sunt bănuiţi că ar fi frunizat droguri la petreceri private.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Aceştia ar fi procurat drogurile în diferite modalităţi, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

De asemenea, poliţiştii vor pune în executare trei mandate de aducere, precum şi mai multe citaţii, urmând ca persoanele în cauză să fie conduse la sediul DIICOT pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici