10 milioane de dolari pentru o zi de filmare. Johnny Depp va fi plătit integral pentru „Fantastic Beasts 3”, chiar daca nu va mai juca în film

  • Johnny Depp va fi plătit pentru contribuţia sa în Fantastic Beasts
  • Warner Bros au încheiat colaborarea cu actorul, după ce acesta a pierdut procesul cu The Sun
  • Depp va primi 10 milioane de dolari pentru o singură zi de filmare
297 afișări
Imaginea articolului 10 milioane de dolari pentru o zi de filmare. Johnny Depp va fi plătit integral pentru „Fantastic Beasts 3”, chiar daca nu va mai juca în film

10 milioane de dolari pentru o zi de filmare. Johnny Depp va fi plătit integral pentru „Fantastic Beasts 3”, chiar daca nu va mai juca în film

Chiar dacă nu-l vei mai vedea pe Johnny Depp în următoarele filme din seria „Fantastic Beasts” actorul tot va fi plătit. Integral!

După ce Johnny Depp a pierdut procesul de calomnie împotriva publicaţiei The Sun, studiourile Warner Bros au decis să încheie colaborarea cu actorul.

Totuşi, Depp va fi plătit integral pentru contribuţia sa în „Fantastic Beasts 3”. Actorul va primi 10 milioane de dolari, în ciuda faptului că a apucat să filmeze doar o scenă.

Şi asta pentru că Johnny Depp a avut în contract o prevedere specială, numită „pay-to-play” , ceea ce înseamnă că va primi salariul complet, chiar dacă rolul său va reveni unui alt actor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici