A fost lansat primul film în realitate virtuală. Acum poţi interveni în scenariu şi schimba finalul poveştii

  • Regizorul Pietro Gagliano a lansat un film în realitate virtuală în care poţi interveni
  • În orice moment poţi schimba desfăşurarea acţiunii iar finalul este mereu altul
  • Personajele din film sunt conduse de realitate virtuală şi schimbă povestea
421 afișări
Imaginea articolului A fost lansat primul film în realitate virtuală. Acum poţi interveni în scenariu şi schimba finalul poveştii

Sursa foto: YouTube / VR Trailers & Clips

Dacă te-ai săturat de finaluri previzibile la filme, află că viitorul arată foarte diferit. Imaginează-ţi un film pe care poţi să-l vezi de mai multe ori iar finalul să fie mereu altul. Mai mult, poţi interveni în orice moment. Pentru că este la graniţa dintre cinematografie şi gaming.

Aceasta este premiza de la care porneşte Agence, un film scurt interactiv creat de către un studio din Canada. Îţi pui casca de realitate virtuală şi vezi cum interacţionează personajele. Toate sunt conduse de inteligenţa artificială. Iar dacă nu îţi convine direcţia în care se duce povestea, poţi interveni.
 
"Sunt pasionat de inteligenţa artificială pentru că eu cred că aceasta şi cinematografia se potrivesc una cu cealaltă" îţi spune regizorul filmului, Pietro Gagliano.
 
PIETRO GAGLIANO - REGIZOR AGENCE: Abilitatea agenţilor de a gândi şi a reacţiona pe cont propriu vine de la o metodă numită învăţare prin întărire. Îi antrenăm cu recompense şi pedepse în timp ce îşi trăiesc vieţile şi îşi experimentează morţile la nesfârşit, de milioane de ori. Dar devin mai inteligenţi cu fiecare versiune.
 
Despre ce este Agence? Un grup de creaturi şi apetitul lor pentru o plantă misterioasă care apare pe planeta lor. Dacă o consumă însă, riscă să distrugă totul. De aici, povestea poate să meargă în multe direcţii. "Există şi un final secret" spune producătorul filmului, David Oppenheim. 
 
Agence a debutat la Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia de luna trecută şi este disponibil de săptămâna aceasta pe platforma Steam.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici