Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe Aeroportul München

  • Actorul Arnold Schwarzenegger este ţinut în custodie la Aeroportul München din cauza unui ceas de lux destinat unei licitaţii.
  • Ceasul de lux Audemars Piguet adus pentru "World Climate Summit" a stârnit atenţia vameşilor, generând o întârziere neaşteptată.
9488 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe Aeroportul München

Sursa foto: X

UPDATE

Arnold Schwarzenegger, reţinut la vama Aeroportului München, a fost obligat să plătească 35 de mii de euro: 26 de mii pentru un ceas Audemars Piguet, 4 mii impozit şi 5 mii amendă. Actorul a trebuit să acopere jumătate din sumă în numerar, ceea ce nu avea, astfel că ofiţerul l-a însoţit direct la sucursala băncii.

Despre ceasul de prestigiu, Schwarzenegger a încercat să explice că intenţionează să-l vândă la o licitaţie de caritate, dar argumentele sale nu au fost luate în considerare. După investigaţii, a fost eliberat. Actorul a evaluat personal ceasul la doar aproximativ 20 de mii de euro.

Germania deschide o anchetă fiscală împotriva lui Arnold Schwarzenegger după ce autorităţile vamale l-au depistat cu un ceas de lux nedeclarat pe Aeroportul München. Chiar şi cardul său de credit nelimitat nu a fost de ajutor, conform afirmaţiilor vedetei de la Hollywood pentru BILD.

Ştirea iniţială

Celebrul actor şi politician Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut la Aeroportul München, în timpul unei inspecţii vamale, conform informaţiilor obţinute de BILD.

Actorul de la Hollywood a fost surprins într-o fotografie alături de doi vameşi, petrecând deja multiple ore în compania acestora. Incidentul a avut loc în legătură cu participarea lui Schwarzenegger la "World Climate Summit" din Kitzbühel, unde a adus cu el un ceas de lux al mărcii elveţiene Audemars Piguet, destinat unei licitaţii.

Ceasul a atras atenţia agenţilor vamali, determinându-i să-l oprească pe Arnold Schwarzenegger, care rămâne în continuare reţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici