Arnold Schwarzenegger spune că medicii au făcut o greşeală şi i-au străpuns peretele inimii

Arnold Schwarzenegger spune că cea de-a treia operaţie pe cord deschis a fost un "dezastru" care l-a făcut "să se sperie foarte tare". Schwarzenegger spune că medicii au făcut o greşeală şi i-au străpuns peretele inimii în timpul a ceea ce trebuia să fie o operaţie neinvazivă.

6180 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger spune că medicii au făcut o greşeală şi i-au străpuns peretele inimii

Arnold Schwarzenegger spune că medicii au făcut o greşeală şi i-au străpuns peretele inimii

Într-un videoclip postat pe YouTube pe 23 august, bărbatul în vârstă de 76 de ani a vorbit despre cea de-a treia operaţie pe cord deschis şi despre cum şi-a revenit după complicaţiile intervenţiei - cu doar câteva luni înainte de a începe filmările la "Terminator: Dark Fate", scrie Insider.

Fostul guvernator al Californiei şi-a amintit cum medicii i-au spus că au fost nevoiţi să îl deschidă pentru a-i salva viaţa din cauza unei hemoragii interne, atunci când au străpuns accidental peretele inimii în timpul procedurii.

"Eram foarte speriat", a spus Schwarzenegger.

Dar, în ciuda şocului, Schwarzenegger a decis că singurul lucru pe care îl poate face este să se concentreze pe recuperarea sa, deoarece "nu poţi da ceasul înapoi".

"Eram în mijlocul unui dezastru", a spus actorul din "Terminator": "Şi acum cum să ies din el? Trebuie să schimbi vitezele. Să te aduni, să schimbi vitezele şi să spui: <Bine, ceea ce trebuie să fac acum este să ies din acest spital>".

Schwarzenegger şi-a documentat recuperarea în videoclipul de pe YouTube, cu clipuri în care se plimbă prin spital alături de familie şi prieteni care au venit să-l încurajeze.

"Arătam ca un idiot, ştii, mă plimbam pe holuri, dar ideea de bază era că mă puneam în mişcare pentru că medicii mi-au spus că trebuie să-mi exersez plămânii, pentru că, dacă fac pneumonie, pot muri", a spus el.

O parte din motivaţia sa de a se însănătoşi a venit din dorinţa de a reveni în formă la timp pentru a filma "Terminator: Dark Fate".

"Aşa că am vrut să mă apuc cu adevărat de exerciţii fizice, să ies din casă cât mai repede posibil şi apoi să mă apuc din nou de antrenamente", a spus Schwarzenegger. "Pentru că trei luni mai târziu am început Terminator 6, trebuia să fiu în formă. A trebuit să mă mişc, să alerg, să ridic lucruri, să fac scene de luptă şi tot felul de lucruri de acest gen."

Din fericire, el şi-a revenit în scurt timp.

Într-un interviu acordat în luna mai publicaţiei The Hollywood Reporter, Schwarzenegger a dezvăluit că planul său "este să trăiască veşnic".

"Încă mă antrenez în fiecare zi, mă plimb cu bicicleta în fiecare zi şi fac filme - showbizul este o altă parte a vieţii mele. Iubesc tot ceea ce fac. Nu există retragere”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici